Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

Fitneszformában jelentkezett Miamiból Sarka Kata

Sarka Kata hétről hétre egyre formásabb, amit még azok is észrevehetnek, akik nemigazán értenek a sporthoz.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Azok pedig, akik értenek a sporthoz, rendszeresen sportnak, pontosan kiszúrják a legkisebb változásokat is. Sarka Kata esetében ez nagyon egyszerű, hiszen rendszeresen edz, és sokfajta edzésformát végez, amik a mentális és a lelki egészségére is jó hatással van, mert mindig valami újat kap a szervezete.

Ez az egyik legfontosabb azok számára, akik rendszeresen edzenek, és fejlődni szeretnének. Azok, akik éveken át ugyanazokat a gyakorlatokat végzik, mentálisan és lelkileg sem lépnek előre, így pár havonta igenis változtatni kell, és erről minden bizonnyal Kata is tudna beszélni, hiszen sok sportot kipróbált az évek során, kezdve a boksszal. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A háromgyermekes sztáranyuka aligha lehetne ennél sokkal jobb formában, csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni róla. Ezzel együtt egy végtelenül szerény karakter, intelligensen kezeli a különböző helyzeteket, és nem úgy tűnik, hogy az őt ért támadások hatással lennének az életére.

Egy ideje Miamiban tartózkodik, ám most úgy fest, visszatér. Előtte azért még edzett egyet a szintén formás és nagyon vonzó barátnőjével, miközben remek időjárás fogadta őket. Szerencsére idehaza is melegszik az idő, így Kata mondhatni a legjobbkor hagyta el az országot és tér oda vissza.

Kata abszolúte fitneszformában van, ehhez kétség nem férhet, érdemes megnézni a róla készült legújabb fotót, mellette a csinos barátnőjével. Ha kíváncsiak vagytok Katáék aktuális álomformájára, akkor csak kattintsatok erre a linkre, melyen keresztül korlátozott ideig érhetitek el a fotót.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.