Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Sarka Kata ennél jobb formában már aligha lehetne

Sokan irigykednek Sarka Kata természetes szépségére és formájára, amit női szemmel is el kell ismerni.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata fiatalon vált édesanyává, aminek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Többek között az is szimpatikus a karakterében, hogy eddig gyakorlatilag soha nem hallhattuk őt panaszkodni, amiről sokan megfeledkeznek, és egyesek azzal támadják, milyen szép élete van.

Kata panaszkodás helyett tesz azért, hogy mentálisan, lelkileg és fizikálisan is topon legyen, ami láthatóan megvan. Ritkán nyilatkozik sajnos, pedig jó gondolatai vannak, és időről időre ezt az általa megosztott idézetek is jelzik. Ugyanakkor mivel olyan világot élünk, amikor az emberek mindenbe képesek belekötni, megértjük Katát. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Egy normális világban nem ez a helyes, és mindenki igazán aktív lenne a különböző témák kapcsán. Ehelyett emberek ezrei abban élik ki magukat, hogy odaszólnak a hírességeknek, de szerencsére ez nem mindenkire van hatással. Katáról is leperegnek ezek a támadások, és ez a lehető legjobb irány, amit követhet.

Minden egyes perc, amit arra pazarolna el, hogy viaskodik ezekkel az emberekkel, értékes élményeket vennének el tőle. Ettől függetlenül aktív a közösségi oldalán, rendszeresen oszt meg rajta tartalmakat, amiket érdemes figyelni. Közel áll a következő mérföldkőhöz, ugyanis lassan 385 ezer követővel rendelkezik az Instagramon.

Kata jelenleg nem Magyarországon tartózkodik, az államokba utazott, mondhatni a lehető legjobbkor, mert idehaza megint tél van. Szerencsére már nem sokáig, és mire Kata visszatér, itthon is újra nyárias lesz az idő. A róla készült legújabb szelfit erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlen a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.