Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Sarka Kata új szintre hozta a topformáját, sokan irigykedhetnek rá

Sarka Kata mindig tud meglepetést okozni, talán saját magának is, mert ez a forma, amivel jelenleg rendelkezik, több mint meggyőző.

...svg content...Fotó: Instasgram/Sarka Kata
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

A hírességek élete szinte soha nem unalmas, mindig történik velük valami. Nemrég számolhattunk be Valkusz Milán pályafutása talán legnagyobb lehetőségéről, miután kiderült, hogy ő lett az X-Faktor egyik új mentora. Nem sokan számíthattak erre a csavarra, mert mindenki arra gondolt, Pápai Joci lesz a befutó.

Nem így lett, viszont Pápai Joci sem marad műsor nélkül az RTL-en, Majkával közösen tér vissza a képernyőre, miközben Curtis nem kicsit akadt ki az Újpest legutóbbi veresége miatt, ami már elfogadhatatlan. Galambos Lajos pedig lassan pakolhat, már nem lehet messze a szabadulása, és visszatérhet a régi életéhez. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Ha már Majkát is megemlítettük, említsük meg a békével kapcsolatos posztját, melynek hamar híre ment. A rapper mélységesen elítéli a háborúkat, nem látja azok értelmét, és egy sokkal nyugodtabb világban szeretne élni. Rengetegen értettek vele egyet, és valóban, kissé félelmetes, ami mostanában zajlik.

Gáspár Evelin életére sem lehet azt mondani, hogy unalmas lenne, legutóbb a vasárnapi sminkjét mutatta meg egészen közelről. A divat szerelmeseként nagyon figyel a részletekre, és jól is érzi magát a bőrében, míg Rácz Jenő felesége, Dóri reméli, sikerekben, boldogságban és egészségben gazdag lesz a következő öt éve.

Sarka Kata jelenleg Miamiban tartózkodik, ott is folytatja az edzéseit, és női szemmel is fenomenálisan néz ki. Sokan irigységből támadják, ám szerencsére ez nincs rá különösebb hatással. Ha kíváncsiak vagytok Kata nagyon is aktuális formájára és új edzőszettjére, akkor csak kattintsatok erre a linkre.