Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,167 $

Galambos Lajos ügyvédje a zenészről: már látja lelki szemei előtt a bezártság végét

A zenész egyre bizakodóbb, a nyár végén végre otthon lehet.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Galambos Lajos tavaly áprilisban vonult börtönbe, büntetése letöltését pedig Baracskán kezdte meg, de még ugyanazon a napon átszállították a berettyóújfalui börtönkórházba. Erre egészségi állapota miatt volt szükség, a zenész ugyanis gyógyíthatatlan beteg, így jelenleg is ott tartózkodik. A hírek szerint pár hónapon belül viszont elhagyhatja a börtönkórházat, és reintegrációs őrizetbe vonulhat, hogy a saját otthonában töltse le a fennmaradt büntetési idejét.

Arról is beszámoltunk már korábban, hogy Galambos Lajos és ügyvédje több kérvényt nyújtott be a bírósághoz annak érdekében, hogy házi őrizetbe kerüljön, a kérvényeit eddig azonban elutasították. Majd az év elején változás történt, a zenész jogi képviselője azt nyilatkozta, hogy Galambos maradéktalanul megfelel minden törvényi követelménynek, így hamarosan megkaphatja a kért kedvezményt. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Dr. Csontos Zsolt elmondta, hogy ha minden jól megy, akkor a trombitaművész a nyár végén már az otthonában lehet. Legutóbb péntek délelőtt látogatta meg Galambos Lajost, amelyet követően a Borsnak azt nyilatkozta: „Ügyfelem kifejezetten jó hangulatban van, ami nem csoda, hiszen már látja a lelki szemei előtt a bezártság végét. Fizikailag sem romlott az állapota, inkább stagnált, nem fogyott többet, beállt a súlya”.

„Összességében azt tudom mondani, hogy lelkileg jó van, várja már a nyarat. A reménykedésre pedig minden oka meg van, hiszen maradéktalanul megfelel a követelményeknek, így bátran bízhat abban, hogy reintegrációs őrizetbe helyezik” – tette hozzá az ügyvéd, akinek a zenész azt is elárulta, mi az egyetlen dolog, ami elveszi a jókedvét.

„Lajcsi egyetlen dolog miatt szomorú: a nyáron a kislányának, Boginak több divatbemutatója is lesz a nagy fesztiválokon, a Balaton Soudon és a Szigeten is képviselteti magát a saját ruhamárkájával. Lajost szomorúsággal tölti el, hogy nem lehet ott a gyermeke karrierjének felívelésénél. És ugye ezeket az alkalmakat megismételni sem lehet…” – fogalmazott dr. Csontos Zsolt.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a választók arcába hazudott

Szentkirályi úgy érzi, Karácsony gyakorlatilag a választók arcába hazudott, és nem érdemel több esélyt Budapest élén.