Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,052 $

Curtis reagált az Újpest újabb súlyos vereségére

A rappernek is kezd elege lenni, már nagyon várja a szezon végét, láthatóan nem elégedett az Újpest keretével.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis ezer szállal kötődik az Újpest csapatához, hiszen sokáig Újpesten élt, és ott nevelkedett, a legendás klubbal. Sőt, elérte, hogy a felnőttek között is számítsanak rá, majd egy sérülés darabokra törte a pályafutását, kénytelen volt visszavonulni.

Mindezt fiatalon tette meg, ugyanakkor a sors megakadályozta egy sokkal nagyobb karrierrel. Kiváló rapper, előadó és dalszövegíró vált belőle, amire több mint büszke lehet, és óriási sikerek vannak mögötte, jelenleg pedig a saját együttesével lép fel. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Sok álma teljesült, viszont úgy tűnik, nem lesz ott az X-Faktor új évadában, miután Gáspár Lacit és Majkát bejelentették, addig Pápai Joci személye erősen borítékolható, az utolsó helyet pedig egy nő kapja meg. Ez persze nem zárja ki, hogy más műsorban ne tűnhetne fel a rapper, akár a TV2-nél, függetlenül attól, hogy 2023 az RTL-ről szólt számára.

Meglátjuk, hogy mit hoz számára a jövő, addig is figyeli az eseményeket a pályán, de az elmúlt két hétben nem volt köszönet. Olyannyira nem, hogy két egymást követő nagyobb vereségbe rohant bele az Újpest. Döbbenet, ami jelenleg a csapattal történik, és érthető, hogy Curtis nagyon elégedetlen ezzel.

„Vége lehetne már ennek az évnek… Ideje a keret megtisztulásának is.” – írta dühösen Curtis, aki nem elégedett a kerettel, hiába voltak nemrég jó formában, ezzel még mindig csak a 10. helyen állnak, és továbbra sem nyugodhatnak meg a tabella utolsó felében, de ezt a zuhanást meg kell állítania Mészöly Gézának.

Az iráni elnök helikoptere kényszerleszállást hajtott végre és eltűnt

A fedélzeten tartózkodott az iráni elnök mellett a külügyminiszter is.