Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Gáspár Evelin közelről mutatta meg a vasárnapi sminkjét (videó)

Gáspár Evelin szereti a sminkeket, a divatot, ami jól is áll neki, ezúttal is magasra tette ezzel a lécet.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin stílusa az elegynaciáról szól, korábban sokszor láthattuk sportosan, ami ugyancsak jól áll neki, de ez az elegáns vonal abszolúte az ő világa, határozottabbnak és boldogabbnak is tűnik, emiatt sem szabad félvállról venni, mit viselünk. Nagyon is fontos az öltözködés, a megjelenés, és ez nemcsak a nőkre igaz.

Alapesetben a férfiakra is, ami már fél siker, mert egy igazán igényes férfi sokszor sokkal több nő közül válogathat. Másrészt valóban nagy önbizalmat ad, már csak az, hogy a nők megfordulnak utánuk, vagy mosolyognak. Ugyanez a nők esetében már gyakoribb, és néha egymást is megdicsérik, ami szintén szép dolog. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Evelin is elismeri, ha valaki csinos, szép és trendi, neki ezzel sosem volt gondja. Nincs benne irigység, inkább motiválják mások sikerei, és ez lenne a normális, nem pedig az, hogy mindennek elhordjuk a másikat. Győzike lánya az egyik legnagyobb átalakuláson ment keresztül az évek alatz, és ez megint csak olyasvalami, ami energiával töltheti fel.

Most, hogy jön a nyár, és nagyon meleg van, az ember sokkal vidámabb tud lenni. Igaz, a következő két hét más időjárást fog hozni, és a május már megint jó lehet, az már valóban a nyárról szólhat. Amire pedig a nyári formát illeti, sokaknak már megvan.

Evelin is közéjük tartozik, egy igazán érdekes személyiséggel karöltve, akiben mindig ott van a váratlan. Most a sminkjét mutatta meg vasárnap, illetve az egyik új ékszerét, ami ugyancsak látványosan áll rajta. Ha kíváncsiak vagytok Evelin megjelenésére, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.