Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

Gáspár Evelin napról napra egyre jobb nő, az új liftes fotója is beszédes

Gáspár Evelin rendkívüli módon érzett rá a stílusra, a megjelenésre, a frizurára, a sminkre, abszolúte ott van a topon.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelinnek nagyon jót tettek az elmúlt évek abból a szempontból, hogy kicserélte a ruhatárát, és egy olyan elegáns irányba indult el, ami tökéletesen passzol hozzá. Látni rajta, hogy napról napra többet hoz ki magából ezáltal, így még jobb nővé válik. Női szemmel is csinos, trendi és ügyesen válogatja össze a szetteket.

Volt ideje és lehetősége arra, hogy szert tegyen erre a tudásra, hiszen a médiában él, számos szakember veszi körbe, akik segíthetnek neki. A Sztárban Sztárban is dolgozott, ahol a divat igencsak fontos pillére az eseményeknek, és biztosak lehetünk abban, hogy azokban a hetekben is tanult pár dolgot. Soron kívül Befutott a Transformers One trailere

Nem mellesleg a formája is kifogástalan, hiába bántják őt emiatt, ahogyan Tóth Andit is. Mindketten életük formájában várják a nyarat, és ez olyasvalami, ami csak nagyobb önbizalmat, nyugalmat adhat nekik, mert nem kell azon görcsölniük, hogyan néznek majd ki a szezon kezdetén, hiszen már most megvan minden.

Evelin szereti változtatni a szettjeit, azokat úgy kombinálja, hogy a lehető legnagyobb szimbiózisban legyen önmagával. Általában az esti programokra is sokat készül, és ugyan korábban nem volt híve a sminkelésnek, mostanában sokat látni úgy, de közben a természetességre is figyel.

Legutóbb egy sötét színű szettel köszönt be, hozzá egy blézerrel. A sminkje is ezt tükrözte, és még a telefonja színére is odafigyelt. Abszolúte topon van jelenleg Evelin, és ez aligha fog változni a jövőben, várhatóan még inkább rá fog érezni ennek az ízére, a divat átfogó jelenségére, ami mindenki számára adott. Evelin liftes fotóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.