Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Gáspár Evelin divatosan, napszemüvegben kávézott

Továbbra is sokat látni Budapesten Gáspár Evelint, mivel az élete már a fővároshoz kötődik elsősorban.

Fotó: Instagram/Gáspár Evlein
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelin nagyon szereti Budapestet, ami tele van lehetőségekkel, ráadásul a média 90%-a is a fővároshoz köthető. Emiatt is volt ésszerű Győzike és Gáspár Bea részéről, hogy a lányaik Budapesten kaptak lakást. Ugyan ez költségesebb, hosszú távon kifizetődőbb, és a lányok is boldogabbak lehetnek.

Gáspár Virág szintén felnőtt, már nem kiskorú, így a mozgástere is nagyobb. Sokat tanulhatott a nővértől a divat terén, tavaly először járt divatbemutatón, amit nagyon élvezett, és abszolúte vonzza ez a világ. Evelint már korábban magába szippantotta a divat világa, és szeret elegánsan öltözködni. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Sokan kíváncsiak arra, hogy a rendkívül csinos sztár idén hol fog szerepelni. A TV2 garantált, már csak amiatt is, mert a csatorna akadémiáján végzett, és azok, akik szemfülesek voltak, kiszúrhatták, hogy Evelin a Farm VIP legutóbbi évadán is dolgozott. A háttérből tevékenykedett, ami megint új élmény volt számára.

Ez azonban még nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy idén ne versenyzőként legyen ott a farmon, vagy akár a Dancing with the Starsban. Sok más műsor is indul, nem lehet azt mondani, hogy ne lennének érdekes opciók. Régen azért ez más volt, hírességből is kevesebbet láthattunk, sokszor ugyanazok a nevek tűntek fel.

Egyrészt azóta a közösségi médiának köszönhetően több híresség lett, másrészt a műsorokból is több van. Evelin akkor sem unatkozik, ha épp nem forgat, legutóbb egy kis kávézgatásra ült be az egyik kedvenc helyére. A kiskutyája is vele tartott, és természetesen a divatos megjelenésről sem feledkezett meg.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.