Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Gáspár Evelin elegáns megjelenését irigylik sokan

Gáspár Evelin nemcsak nagy formába lendült, hanem a ruhatárát is teljes mértékben átalakította, amivel csak tovább erősítette a személyiségét.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelint gyerekkora óta ismeri az ország, miután a Győzike Show egyik főszereplője volt. Rengeteg epizódban tűnt fel az évek alatt, néhol róla szóltak bizonyos részek, de akkoriban még a közösségi média igazán nem létezett. Nehezen lehetett megítélni, hogy az emberek milyen véleménnyel vannak, akár Evelinről.

Az iskolában őt is érték bántások, sokan féltékenyek voltak rá a helyzet miatt. Rengeteg nehézséget élt ár Evelin a hosszú évek alatt, és a párkapcsolatai sem úgy alakultak, mint azt szerette volna. Sokan mások már idegösszeomlást kaptak volna, viszont Evelin kitartott, és talán ő a család legerősebb tagja. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A Survivor szinte meg sem kottyant neki, amivel saját magát is meglephette. Igazi túlélőként volt jelen a műsorban, és megérdemelte volna, hogy tovább maradjon játékban, ám így is rengeteget tanult, saját magáról is. Azóta más műsorokban is szerepelt, és mint azt már nem egyszer említették, pontosan a fentebb említett okok miatt lenne számára kézenfekvő a Farm VIP.

Nemcsak a Farm VIP-ban tudnánk elképzelni, hanem a Sztárbox mezőnyében is. Mivel azonban a TV2-nél dolgozik a háttérben, ez aligha valósulhat meg, viszont annyi műsora van a csatornának, hogy Evelin akár válogathat is közöttük. Miután a család készül valamire, egy újabb nagy durranásra, lehetséges, hogy Evelin ebben is szerepet kap.

Addig is programról programja jár, mindig elegáns, trendi, ami egyesekből irigységet vált ki. Evelin azonban mindezt igen jól kezeli, nincsenek rá igazi hatással ezek a támadások, gyakorlatilag golyóállóvá vált az évek múltán. Ezúttal is egy igen elegáns szettben érkezett meg az este helyszínére, ahol remek hangulat fogadhatta.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Erősödéssel indult a forint napja szerda reggel

Újabb erősödéssel nyitott a forint egy napot, ezúttal szerda reggel, ami a jobb hírek közé sorolható.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.