Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,31 Ft
Euró
393,26 Ft
Font
457,48 Ft
Bitcoin
66,775 $

Gáspár Evelin divatos Gucci szemüvegben, filterek nélkül jelentkezett be

Gáspár Evelin szereti a Guccit, ami a világ egyik legismertebb divatmárkája, mely többek között trendi napszemüvegeket is tervez.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Ez egy nagyon sűrű és izgalmas év lehet a hírességek számára, akik számtalan műsorban szerepelhetnek. A TV2 és az RTL sorra indítja el a műsorait, amikben sztárok is helyet kaphatnak, és fognak is. Ebben a TV2 különösen erős, lassan követni is nehéz, annyi műsoruk van, amik nagyobbnál nagyobb nézettségeket hoznak.

A Farm VIP-ban és az Ázsia Expresszben is hírességek kapnak helyet, akárcsak a Párharcban, vagy a még nagyobb nézettséget generáló Dancing with the Starsban. Már nagyon várjuk, hogy új évadot kapjon a táncos műsor, és megtudjuk, kik az aktuális szereplők, akik között biztosan lesz komoly meglepetés, és olyanok is, akikre évek óta várunk. Soron kívül A DK jelezte, nem kérnek Magyar Péter Fideszhez közeli politikájából

Tolvai Reni az egyik ilyen szereplő lehet, de Barta Sylvia is a listánkon szerepel, akinek biztosan lehetőséget adnánk, akárcsak Vasvári Viviennek. Nem egy név jut eszünkbe a DWS hallatán, és a szintén csinos, vonzó Nemazalányt sem hagynánk ki a sorból, aki korábban az Ázsia Expressz győztese volt, majd szerepelt a Sztárban Sztárban és a Párharcban is.

Gáspár Evelin ugyancsak nagy durranás lenne a DWS mezőnyében, akárcsak a Farm VIP-ban, ami még inkább feküdhetne számára. Bárhol is bukkanjon fel, már csak miatt is adott lehetne a magasabb nézettség, és ezzel minden csatorna tisztában van, mert Evelin igazi nézőmágnes, aki egy ideje a háttérből dolgozik.

A Farm VIP legutóbbi évadában a háttérmunkálatokban vett részt, abban is otthonosan mozog. Igazán azonban a kamerák előtt tudjuk elképzelni, mert még mindig szórakoztató a személyisége, és benne van a váratlan. Most épp filterek nélkül, Gucci szemüvegben mutatta meg az arcát egy arckezelést követően az autóban ülve.

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".