Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,157 $

Nemazalány dekoltázserős fotóitól padlót fogtak a rajongók

Nemazalány pontosan tudja, mivel hívhatja fel magára a figyelmet, kezdve a természetes szépségével és a látványos vonalaival.

Fotó: Instagram/Halastyák Fanni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nemazalányt az egész ország ismeri, különösen azóta, hogy az Ázsia Expressz harmadik évadában szerepelt. Akkor még csak az aktuális kapcsolata elején járt, de úgy döntöttek, hogy ketten vágnak neki ennek a kalandnak. Jól döntöttek, mert egy hatalmas fordulat végén végül hozzájuk került a győzelem, és a sok millió forint.

Ugyan a Párharcban is közösen szerepeltek, egyrészt nagyon hamar kiestek, másrészt nem sokkal később szakítottak. Hiába drukkoltak nekik sokan, egyszerűen nem működött közöttük a kapcsolat, és új életet kezdtek. Mindketten fiatalok, nincs okuk aggódni, sokszor lehetnek még szerelmesek, megtalálhatják az igazit. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Fanni, akit az egyik legvonzóbb sztárnak tartanak, messze visszafogottabb életet él, mint sok más híresség. Nem jár el rendszeresen bulizni, inkább odahaza szeret sorozatokat nézni, beszélgetni, dalokat írni. Időről időre azonban kimozdul, programokra megy, találkozik a barátaival, vagy éppen koncertet ad, fotózásokra jár.

Egy olyan fiatal lányról beszélünk, aki őrületesen jól mutat a fotókon, hálás dolog őt fotózni, mert igazán érzi a divatot. Az Ázsia Expressz győztese az Instagramon is népszerű, már 320 ezer követő felett jár, ami ugyancsak beszédes, és ezek a számok a bevétel szempontjából sem lehetnek harmadlagosak.

Most új fotókkal jelentkezett Fanni, a csinos énekesnő, melyek megint csak azt bizonyítják, hogy végtelenül vonzó. Sokat nem kellett várnunk arra, hogy a követők padlót fogjanak, abszolúte lenyűgözték őket a fotók, és mint általában lenni szokott, Nemazalány dekoltázsban is kihívó, ugyanakkor nem lépi át a határt, ízléses marad.