Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Igazi istennőnek nevezik Nemazalányt, rendkívül látványos a formája

Nagyon úgy fest, hogy Halastyák Fanni magasabb fokozatra kapcsolt a nyári szezon előtt, és minden eddiginél látványosabbak a vonalai.

Fotó: Instagram/Halastyák Fanni
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

A hírességek is izgatottak lehetnek a közelgő nyári szezon előtt, ugyanis a tél legnagyobb részét már magunk mögött hagytuk, és fél lépésre vagyunk a tavasztól. Márciusban általában már a nyarat tervezzük, ami alig pár hónap. Nagyon gyorsan el fog telni ez az idő, és májustól gyakorlatilag nyárban érezhetjük magunkat.

A sztárok között már most is vannak, akik abszolúte erős formának örvendenek. Gáspár Evelin szintén nagyot ment a legutóbbi szettjével, rengeteg dicséretet kapott, és valószínűleg még fog is a jövőben. Azon kevesek egyike, akik rendkívül látványos átalakuláson mentek keresztül, és képesek tartani ezt a formát. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Barta Sylvia szintén remek példa, aki hiába jár az 50-es éveiben, inkább néz ki egy 40-es évei elejét élő nőnek. Le a kalappal előtte, hogy ilyen szintű formát hozott össze, és ennyi energiája van a munkája mellett. Nehéz szavakat találni arra, amit ő képvisel ezzel, sok embert motiválhat maga körül.

Nicole Scherzinger pedig szimplán világsztárként éli az életét, és a legújabb bikinis fotói nagyon beszédesre sikeredtek. Szenzációsan néz ki, és ezeket a vonalakat sem kell különösebben magyarázni, ugyancsak magabiztosan élvezi a jó időt, nincs oka aggódni az előtte álló évek miatt, mert minden adott számára.

Nemazalányt legutóbb már istennőnek nevezték, és tekintve a fotókat, lehet is ebben valami. Szembetűnő a különbség a korábbi formájához képest, ami szintén vonzó volt, de most igen magasra tette a lécet. Tökéletesen áll rajta ez a ruha, a frizura, a smink, nem csoda, hogy odavannak érte a rajongók.