Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Gáspár Evelin hercegnőként jelent meg Budapest szívében (videó)

Gáspár Evelin teljes egészében mutatta meg a zöld színű összeállítását, amiben nagyon kényelmesen és otthonosan érezte magát.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin is közelít egy nagy mérföldkő felé az Instgram oldalán, ugyanis már nincs messze attól, hogy 200 ezer követőt számoljon. Nem sokan vannak idehaza, akik elmondhatják magukról, hogy legkevesebb 200 ezres követőtáborral rendelkeznek, ami adott esetben fix bevételi forrást is jelenthet a támogatók által.

Alig 10 ezer követőre van ettől Evelin, aki az elmúlt években tért vissza a média világába egy teljesen új külsővel, megjelenéssel és stílussal. Érezhetően ráérzett erre az irányra, ami remekül áll neki, és többek között az Ázsia Expresszben is bizonyított. Megélt pár kemény helyzetet Gáspár Zsoltival, nagyon szórakoztató volt a duójuk. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

A Survivorben azonban már sokkal inkább magára számíthatott csak. Sokat tanult önmagáról a szigeten, mely remek lehetőséget jelentett számára ahhoz, hogy tovább és tovább fejlődjön mentális, illetve lelki szinten. Erősebb, határozottabb és céltudatosabb nőként térhetett haza a távoli szigetről.

Meglepően jól bírta a körülményeket, az éhezést is, és ez már önmagában nagy siker. Sokáig jutott a játékban, emelt fővel távozhatott, jelenleg pedig a háttérből dolgozik a TV2-nél. A Farm VIP negyedik évadában például szerkesztő volt, szintén hozzájárult ahhoz, hogy egy újabb izgalmas és látványos évadot láthassunk.

Evelin imádja a divatot, a csillogó ruhákat, nála nemcsak szilveszterkor kerülnek elő ezek a különleges szettek. A zöld szín is kiválóan áll neki, amit most teljes egészében mutatott meg Budapest szívében. A frizurája és a sminkje is passzolt a stílusához, szóval minden tökéletes volt, jól érezhette magát Evelin.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.