Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Őrületesen vonzó bikinis fotók jelentek meg Nicole Scherzingerről

Nicole Scherzinger szeret bikiniben lenni, amit meg tudunk érteni, mert olyan formája van, hogy bárkit zavarba hoz vele.

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok mostanában még aktívabbak, ezt tisztán látni, de ennek a rajongók csak örülnek. Jennifer Lopez például minden eddiginél fiatalosabb, és még mindig csak találgatják a titkát, egyesek orvosi beavatkozásokat sejtenek a háttérben. A jó genetika és az egészséges életmód azonban biztosan segít neki, sok minden más mellett.

Ezekről a dolgokról, az esetleges beavatkozásokról nem szívesen beszélnek a hírességek, bár nincs is ebben semmi rossz, pláne, ha látványos a végeredmény. Demi Moore például a 60-as éveiben járva képes zavarba hozni a 20-as, a 30-as és a 40-es éveiben járó férfiakat, ami megint csak az ő neve mellett szól. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Salma Hayek is magasra tette a lécet a megjelenésével, aki egyúttal személyes kedvencünk is. Rendívül látványos az, ahogyan kinéz, és egy pillanatig sem lehet kérdés, hogy ez a következő években így marad. Sokan szeretnék tudni, vajon mi az ő titka, ami valószínűleg hasonló lehet, mint Jennifer Lopez esetében.

Nicole Scherzinger fiatalabb, de ő is a 40-es éveiben jár, ám ha megnézzük a róla készült felvételeket, ezt egyáltalán nem mondnánk meg. Fiatalos, tökéletes teste van, és olyan vonalakkal rendelkezik, mint csak kevesen. Egészen nyugodtan lehetne fitneszmodell is, de bikinimodellként is nagyot szakítana a piacon.

Az alább látható bikinis fotók is csak azt erősítik meg, hogy sportosan és egészségesen élni nagyon jó dolog. Egy dolog gazdagnak lenni, és megint más egészségesnek, aki energikus, tele élettel. Nicole nemcsak egészséges és sportos, hanem dúsgazdag is, amit csak magának, a saját karrierjének köszönhet.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.