Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Óriási videóval kívánt boldog születésnapot Shakirának Salma Hayek

Salma Hayek hozta a formáját, és egy frappáns videóval kívánt boldog születésnapot a világhírű énekesnőnek.

Fotó: Instagram/Salma Hayek
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy különösebben fogna az idő Shakirán, és noha rendre Jennifer Lopez fiatalságával példálóznak a bulvármédiában, egészen nyugodtan kiemelhetjük a kolléganőjét is, hiába van köztük pár év. 1977. február 2-án látta meg a napvilágot a kolumbiai világsztár, így a 47. születésnapját ünnepelhette.

Az 1990-es évek óta aktív, igen fiatalon vált sztárrá. Sokáig minden rádióban őt lehetett hallani, de még manapság is vannak slágerei. Az őt körülvevő válási és bírósági botrány sem rémisztettel a rajongókat, akik kitartanak mellette. Sokan támogatják, és még fogják is, mert hisznek benne, és abban, hogy újra boldog lehet. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Nemcsak énekesnő, hanem kiváló táncos is, ami nem okozhat nagy meglepetést azok után, hogy már tizenéves korában hastáncolni kezdett. Az egyik legjobban mozgó világsztár, amire sokan felfigyeltek, és 47 évesen is ugyanazokat az energiákat képes színpadra vinni, mint egykor, és nemigazán fog rajta az idő.

Ugyanez igaz Salma Hayekre is, aki történetesen a világ egyik legjobb nője, és ezt nemcsak mi mondjuk. Szintén látványosan jól tartja magát, és nem mellesleg kiváló humora van, imádjuk a karakterét, aki saját magán is tud nevetni. Sokan tanulhatnának tőle, mert hiába a sok siker, a csillogás, két lábbal maradt a földön.

Salma és Shakira régóta ismerik egymást, évtizedek óta barátok. A színésznő ennek alkalmából úgy döntött, hogy egy humoros videóval köszönti fel a barátnőjét az Instagramon keresztül. Pontosan erről beszéltünk, hogy Salma nagy humorkirálynő, és most sem hazudtolta meg önmagát, Shakira jót nevethetett a videón.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.