Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,775 $

Gáspár Evelin a vasárnapi sminkjét is megmutatta

Egészen közelről nézhetjük meg Gáspár Evelin vasárnapi összeállítását, mialatt a Ferencváros hazai meccsére is kilátogatott.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ezen a hétvégén is aktívak voltak a sztárok, a hírességek, többen nagyon jól érezték magukat. Tóth Gabi is kihasználta a jobb időt, és igyekszik minél több minőségi időt tölteni a szerelmével, Papp Máté Bencével. Minden jel arra mutat, hogy ez egy hosszú távú kapcsolat, amiből később akár házasság is lehet.

Gabi korábban őszintén beszélt arról, még mindig hisz a házasságban, nyitott arra, hogy ismét menyasszony legyen, és újra gyereket vállaljon. Mivel még mindig fiatal, abszolúte adott erre a lehetőség a következő években, de még ők sem tudják, mit hoz a jövő, ahogyan mások sem, emiatt fontos megélni a pillanatokat. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

Opitz Barbi is így tesz, aki még mindig nagyon fiatal, és a követők megint elolvadtak tőle az új fotója láttán. Kivétel nélkül mindig sok bókot kap, rengetegen dicsérik, és udvarolnak neki, bár egyes esetekben ezt néhányan alpári módon teszik meg. Sajnos ilyen világot élünk, sok kínos figura van az interneten.

Sarka Kata egyértelműen a legjobb formában lévő hírességek közé sorolható. Egyre többet és többet edz, amivel sokat hoz ki magából, ám még mindig van benne potenciál a további fejlődésre. Valószínűleg a jó idő miatt ő is többet lesz odakint a futópályán, bár a hidegebb idő sem tántorítja el.

Gáspár Evelin szintén megadja a módját, ha megjelenésről van szó, és ez a Ferencváros legutóbbi meccsén sem volt másképp. Ezúttal közelről mutatta meg a sminkjét, ami harmóniában volt azzal, amit viselt, és közben abszolúte önazonos maradt, melynél nincs fontosabb az életben.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.