Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Tóth Gabi megmutatta, milyen formás vonalakkal rendelkezik (fotók)

Tóth Gabi láthatóan kiváló formában fut neki az igazi tavasznak, és a nyári szezon alatt talán bikinis fotókat is láthatunk tőle.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabinál most minden a boldogságról szólhat, ami nem meglepő, hiszen Papp Máté Bence személyében rátalált az igazi szerelem. Olyan érzések foghatták el, mint amire egy ideje nem volt példa, hiszen Krausz Gáborral, a volt férjével nem működött a házassága. Utólag elárulta, nem egyszer szakítottak Gáborral az évek alatt.

Ami pedig nem megy, azt nem kell erőltetni, különösen akkor, ha már mindent megtettek a felek egymásért. Gabiék sokáig harcoltak egymást, egyszerűen nem volt ebben több, és az énekesnő megkérte a séfet, váljanak el. Köszönhetően a gyors válásnak, mindketten tiszta lappal vághattak neki a 2024-es esztendőnek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Gabi szárnyal a boldogságtól, az új párja más dimenziót jelent számára, és pár hónap múlva már 1 éve lesznek együtt. Kibírták a sok támadást, a bántásokat, nem engedték, hogy szétválasszák őket, és a szerelmük csak erősebbé vált azóta. Együtt élnek Szentendrén Gabi nagy házában, ami a nyugalom és béke szigete.

Ez olyasvalami, ami mindig nagy kincs, akkor is, ha épp nem ismert emberről van szó. Ismert emberként azonban nagy szükség van arra, hogy legyen egy igazán nyugalmas hely, ahol csak maguk lehetnek. Gabira a boldogság minden szinten jó hatással van, láthatjuk ezt többek között a formáján is, elég beszédes.

Gabi büszkén mutatja meg aktuális formáját, és még mindig van pár hete arra, hogy ennél is jobb formába lendüljön a nyárra. Egy nagyon aktív időszak előtt áll, a párjával is vannak projektjei, melyek fontosak számukra. Rég láttuk ilyen felszabadultnak, ilyen, amikor egy nő igazán boldog a párja, a szerelme oldalán.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.