Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Özönlenek a like-ok Tóth Andi új fotóira, lenyűgözően néz ki

Tóth Andi megint magasra tette a lécet a megjelenésével, soha nem volt ilyen erős modellformája, mint most, a dicséretek sem maradhatnak el.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Nemrég útjára indult az Ázsia Expressz új évada, amiben igen nagy nevek kaptak helyet. Krausz Gábor és Mikes Anna párosa már most kedvenc, mint a Dancing with the Starsban volt, amit végül megnyertek. Azóta összejöttek, egy párt alkotnak, így egy igencsak erős duóként vághatnak neki a kihívásoknak.

Stohl András és Tilla szintén a kedvencek közé fog tartozni, ebben biztosak vagyunk, ahogyan abban is, messzire jutnak. Tóth Dávidot és Kucsera Gábort látjuk bennük, akik megnyerték a tavalyi évadot. 10 millió forint a tét, ami nem kis összeg, de ez maximum az elején lesz a fejükben, annyi kihívás vár rájuk. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Tóth Andit maximálisan el tudnánk képzelni ebben a műsorban, ráadásul egy rendkívül fitt sztárról van szó, aki már minden területen bizonyított. Csak az lenne a kérdés, hogy kivel vág neki ennek az egésznek, valószínűleg nem kevés néző vonzana a képernyőre. Hogy kapott-e felkérést, nem tudni, bár nehéz elképzelni, hogy az elmúlt években ez nem történt meg.

A jövőben bármi lehetséges, ahogyan az is, hogy a Farm VIP-ban szerepeljen, amit még nem nyert meg női versenyző. Andinak ez a szerep is több mint feküdne, mindene megvan ahhoz, hogy bármelyik műsort megnyerje, amivel nem kevés kétkedőnek bizonyíthatna, bár erre nincs szükség, mert a saját életével foglalkozik.

Andit legutóbb a Glamour Gálán láthattuk viszont, fantasztikus ruhát, sminket és frizurát választott. Rövid időn belül több mint 15 ezer like futott be a bejegyzésre, ami ezen a szinten lenyűgöző, és továbbra is azt mutatja, a TV2 sztárja népszerűsége töretlen, hiába vonult háttérbe egy ideje a korábbi időszakhoz képest.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.