Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Ilyen vonzó szettben szórakozott Gáspár Evelin szombat este (videóval)

Gáspár Evelin és barátnője nagyon is megadták a módját a megjelenésnek, mindketten rendkívül csinosak voltak.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hétvége ide vagy oda, nem panaszkodhatunk, sorra jönnek a tartalmak a sztárokról, akik közül többen egyszerre szálltak repülőre, hogy az Ázsia Expressz új évadában szerepeljenek. Így tett Zámbó Krisztián is, aki az öccsével vágott neki a kihívásoknak, amiket valószínűleg még nyugdíjasként is emlegetni fognak.

Nagy közöttük a korkülönbség, viszont mindketten tanulhatnak egymástól. Ez a verseny akár tovább erősítheti a testvéri kapcsolatot közöttük, és van egy olyan érzésünk, messzire fognak jutnia a hetek alatt. Tavaly sokszor Alekosz csinálta a show-t, most Krisztián lehet az a sztár, aki átveszi ezt a titulust, csak nyilván az egyéni stílusában. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Közösen indultnak útnak a versenyzők a Fülöp-szigetekre, ahol már várta őket a helyi stáb. Minden szükséges előkészületet megtettek, és elkezdődtek a forgatások, röviddel azután, hogy a sztárok kicsit körbenézhettek. Ezt használta ki Sáfrány Emese is, aki bombaformában landolt a világ másik felén.

Béres Anett is jó formában érkezett meg, és reméljük, bírni fogja fizikálisan a hajtást, hiszen ne feledjük, pár hónapja még csavarokkal a hátában élte az életét a két évvel ezelőtt súlyos balesete miatt. Orvosi stáb is van a csapattal, nem kell aggódniuk semmi miatt, viszont nyilván mindenki arra törekszik, hogy minél tovább jusson a versenyben.

Idehaza szintén zajlik az élet, a TV2 Akadémián végzett Gáspár Evelin stílusosan jelenik meg a különböző helyszíneken. A szombat estéje sem volt unalmas, és nemcsak ő, hanem a fotón látható barátnője is nagyon csinos volt. A videót és a fotót erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Erősödéssel indult a forint napja szerda reggel

Újabb erősödéssel nyitott a forint egy napot, ezúttal szerda reggel, ami a jobb hírek közé sorolható.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.