Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Ázsia Expressz: Béres Anett is megérkezett a Fülöp-szigetekre, kezdődik a verseny

Sáfrány Emese és Béres Anett együtt fognak versenyezni az Ázsia Expressz új évadában, ami igazán izgalmasnak ígérkezik.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz mezőnye egyszerre vágott neki a nagy útnak a Fülöp-szigetekre, ugyanis ott fognak versenyezni az első időszakban, majd később Tajvan felé veszik az irányt, ahol a finálé is lesz. Addig azonban még nagyon sok minden fog történni, és kiszámíthatatlan, hogy kik lehetnek a befutók.

Stohl András és Tilla párosa azonban igen erősnek tűnik, őket abszolúte a favoritok közé sorolnánk. Meglepetést okozna, ha az elsők között esnének ki, viszont ebben a versenyben nincs lehetetlen, ezt tavaly is láthattuk. Sok minden játszik szerepet abban, hogy ki, hol végez, nemcsak az erő, a fittség. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Számos akadályt kell majd leküzdeniük a versenyzőknek, többek között mentálisan is. Talán ez jelenti majd a legnagyobb kihívást sok egyéb más mellett. Zámbó Krisztián nem tagadta, nagyon fél ettől az egésztől, ugyanakkor már várta is, hogy élete kalandja kezdetét vegye, oldalán a testvérével, Zámbó Adriánnal.

Krausz Gábor és Mikes Anna nyaralásnak fogja fel mindezt, de komolyan is veszik, küzdeni fognak a 10 milliós főnyereményért. Arra azonban nem számítanak, hogy veszekednének, mert eddig egy példa sem volt erre az elmúlt hónapokban. Szintén az esélyesek közé sorolhatjuk őket, sok nézők vonzhatnak a képernyőre.

Sáfrány Emese és Béres Anett nagyon jó barátnők, rendkívül jól ismerik egymást, ami előnyt jelenthet. Emese is komoly formában vágott neki a kihívásoknak, Anett pedig egy nagyon súlyos sérülésből épült fel, kisebb csoda, hogy azok után ott van az Ázsia Expresszben. Már ezzel sokat bizonyított magának, és ez csak a kezdet. „Megérkeztünk a Fülöp szigetekre, már most imádjuk a Filippínókat. Már alig várjuk, hogy elkezdődjön a játék, de előtte még kihasználtuk, hogy van nálunk pénz, és kimentünk a helyi piacra.” – írta Anett a posztjában a rajt előtt.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.