Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Ázsia Expressz: Sáfrány Emese 35°C-ban versenyez Béres Anettel

Megékeződött az Ázsia Expressz új évada, aminek Sáfrány Emese és Béres Anett az egyik főszereplője a Fülöp-szigeteken.

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Immáron senki előtt nem lehet titok az Ázsia Expressz új évadának mezőnye. Krausz Gábor és Mikes Anna szintén igent mondtak a kalandra, akik már odakint vannak. Gábor szerint nem fognak veszekedni a verseny alatt, hiszen idehaza is nagy a harmónia a közöttük, és inkább nyaralásnak fogják fel ezt az egészet.

Az első napokban senki sem fog kiesni, majd jön a hajsza, aminek a végén egy duó távozni fog. Nagy titokban zajlanak a forgatások, melyek csak most kezdődtek el, nemrég még az egész csapat a budapesti repülőtéren volt. A mezőny sok eltérő karakterből áll, akik mind a 10 millió forintért fognak küzdeni. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Sáfrány Emese az egyik legjobb barátnőjével, Béres Anettel vágott neki a kihívásoknak, ami életük élménye lesz. Ők is megérkeztek a Fülöp-szigetekre, a verseny első helyszínére, ahol igen nagy forróság fogadta őket. Fizikálisan is bírniuk kell a tempót, ám mivel Emese a Sztárbox miatt minden eddiginél fittebbé vált, és Anett felépült a súlyos sérüléséből, valószínűleg nem lesznek gondjaik.

„Helló Fülöp- szigetek! 35 fok van, ami érzésre kb 40 fok. De eszméletlen helyen vagyunk, imádjuk! Szurkoljatok!” A műsor történetében először a nézők is beleszólhatnak a verseny alakulásába.” – hívta fel a figyelmet az újdonságra Emese, aki reméli, hogy a nézők segíteni fogják a párosukat a verseny elején.

„A TV2 Play (tv2play.hu/azsia_expressz) oldalán vasárnap éjfélig adhatja le mindenki a szavazatát, hogy kiderüljön, melyik páros az, akinek a legtöbben szurkolnak az Ázsia Expressz idei kalandjában. A tét nagy, hiszen az eredményen múlik, hogy kinek indul nehezebben, kinek könnyebben a verseny.”

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.