Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,31 Ft
Euró
393,26 Ft
Font
457,48 Ft
Bitcoin
66,775 $

Együtt indult útnak az Ázsia Expressz új mezőnye a reptérről (fotóval)

Az Ázsia Expressz új mezőnye közösen indult útnak a Fülöp-szigetekre, ahová teljesen egyszerre érkezhetnek meg.

Fotó: Instagram/Ázsia Expressz
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem titok többé, Krausz Gábor és Mikes Anna is része az Ázsia Expressz új évadának. A Dancing with the Stars győztesei végtelenül nagy izgalommal tekintenek előre, és nem számítanak arra, hogy vita lenne közöttük a világ másik felén. Pakolás közben jelentkeztek be, nem sokkal azelőtt, hogy repülőre ültek volna.

Zámbó Krisztián szintén nekivágott a kalandnak, ugyanakkor nem szerelmével, hanem az öccsével tette ezt meg. Zámbó Adriánnak ez lesz az első nagy szereplése egy ilyen műsorban, és biztosak lehetünk benne, szórakoztató percek várnak ránk miattuk. Krisztián a repülőről is üzent, vidáman, ám rövidesen élete legnehezebb napjait élheti át. Soron kívül A DK jelezte, nem kérnek Magyar Péter Fideszhez közeli politikájából

A kaland adott, Stohl András és Tilla számára is, akiket az egyik legesélyesebb csapatnak tartunk. Hiába tartoznak a mezőny idősebb tagjai közé, abszolúte fittek, és ezek szerint Tilla nem véletlenül kondizott már egy ideje. Minden bizonnyal az Ázsia Expresszre készült, aminek nagy hasznát veheti.

Béres Anett is igent mondott, akárcsak Sáfrány Emese. A két barátnőnek ez egy olyan út is lehet, mely megváltoztatja az életüket, így már csak emiatt is elvállalták a kihívást. Mindkettejüknek jó kiugrást jelenthet a médiában, mert az egyik legnézettebb műsorról beszélünk, tele kalanddal.

Alább azt a pillanatot láthatjuk, ahogyan még mindenki mosolyogva áll a repülőtéren, viszont hamarosan egymás ellenfelei lesznek. Garantáltak a viták, a balhék, a fordulatok, de a forgatások csak most kezdődnek. Az adásokat várhatóan az eddig megszokottakhoz hasonlóan a nyári időszakot követően, valamikor ősszel vetítik le.

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".