Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Gáspár Evelin rendkívül trendin borozgatott

Gáspár Evelin nagyon szereti a divatot, a szabadtéri programokat, és amikor jó az idő, egy kellemes bor társaságában még inkább el tud lazulni az ember.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelin még mindig az egyik legfelkapottabb híresség, akinek szülei hamarosan visszatérnek a képernyőre. Kiderült ugyanis, hogy Gáspár Győző és Gáspár Bea főszerepet kaptak a TV2 egyik műsorában. A Zsákbamacskában fognak szerepleni, mely teljesen megújult Majka és Pápai Joci kiszállásával.

Azóta az RTL bejelentette, hogy Majka lesz az X-Faktor egyik mentora Gáspár Laci mellett. Pápai Joci érkezése szintén borítékolható, így egyetlen igazi kérdés maradt, ki lesz a mentorcsapat női tagja. Talán meglepetést húz majd az RTL, és egy olyan sztárt alkalmaz, aki korábban szintén dolgozott a TV2-nél. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Hamarosan fény derül erre is, és sokan remélik, hogy Gáspár Evelin szintén feltűnik majd a képernyőn valamelyik műsorban. A TV2 családjának tagja, és mivel számos projekt van készülőben, adott a lehetőség, ahogyan arra is, hogy a háttérből dolgozzon.

Így tett a Farm VIP legutóbb évadának ideje alatt is, és sokat tanulhatott. Nagyon érdekli a kamerák mögötti élet, a műsorkészítés, de már műsorvezetőként is vizsgázott, szóval minden adott ahhoz, hogy teljes életet éljen a médián belül, amiről papírja is van egyéb más diplomák mellett.

Evelin franciául is beszél, mely erősen kötődik a divathoz. A divat az egyik olyan kifejezési forma számára, amihez nem kellenek szavak. Legutóbb egy nagyon trendi összeállításban köszönt be, előtte egy finom borral. Hamarosan pedig ismét nagyon meleg lesz, jön a bikiniszezon, hamarabb köszönt be idén, mint azt gondolnánk.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.