Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Elkészült Gáspár Evelin legújabb frizurája, tökéletes lett (videó)

Gáspár Evelin nagyon boldogan távozott a fodrászától, aki ezúttal is tökéletes munkát végzett, több mint elégedett Gáspár Győző lánya.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy nyugodt és csendes élete lett volna Gáspár Evelinnek gyerekként, hiszen ismert emberként nőtt fel. Egyik pillanatról a másikra ismerték meg, ráadásul milliókról beszélünk, rengetegen követték figyelemmel a Győzike Show-t. Akkor még csak felfogni sem lehetett, mekkora számok ezek.

Győzike és családja sem tudhatta, hogy mindez mivel fog járni, majd arra lettek figyelmesek, hogy nem volt olyan helyszín, ahol ne ismerték volna fel őket. Néhol tömeg vette körbe a családot, hogy váltsanak velük pár szót, közös fotót kérjenek. Ez nem minden helyzetben lehetett kényelmes, ami mindenki számára egyértelmű. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Gáspár Győző volt a központi karakter, ám Evelin is fontos része volt a show-nak. A tévében nőtt fel, és közben neki is voltak érdekes kalandjai, amikre talán még mindig emlékszik. Nagyon sok részt forgattak az RTL-nél, és mai napig történelmi mérföldkőként beszélnek a műsorról, mely alapjaiban határozta meg a tévézést.

Evelin már kész nő, és igen komoly formát hozott össze. Lenyűgöző az átalakulása, komoly dicséretet érdemel, és még ennyi idő után is tud meglepetést okozni, elsősorban az öltözködési stílusával, mely az eleganciáról szól. Nagyon is ráérzett erre a vonalra, és elégedett is lehet önmagával, ha tükörbe néz.

Fontos számára a bőrápolás, így a haj ápolása is, sokan vehetnének róla példát. A keddi nap egy részét is fodrászatban töltötte, és láthatjuk, hogy milyen látványos lett a végeredmény, abszolúte top. Ha kíváncsiak vagytok az eredményre, az átváltozásra, Evelin új frizurájára és tökéletes mosolyára, akkor csak kattintsatok erre a linkre.