Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,60 Ft
Euró
393,20 Ft
Font
458,70 Ft
Bitcoin
61,305 $

Gáspár Evelinnek a farmer is tökéletesen áll, rengeteg bókot kap

Gáspár Evelin ügyesen kombinálja a szettjeit, most épp farmerben mutatta meg aktuális formáját, várván a nyárra.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Ébredeznek a hírességek, a sztárok, a híres emberek, számtalan érdekes tartalmat osztanak meg magukról. Egymást váltják a fotók az Instagramon, Tóth Andi is érezhetően aktívabbá vált, aki nagyon sok dicséretet kap. Úgy tűnik, megtalálta azt az irányt, amin belül a divat világában is ki tud teljesedni.

A hangsúlyosabb sminkek helyett könnyedebb sminkekkel láthatjuk, ami sokaknak jobban is tetszik. Azt kell mondjuk, ez valóban így van, viszont fontosabb ennél, hogy ő maga is jól érzi magát a bőrében. Egyes pletykák szerint kibékült Marics Petivel, viszont ezek egyelőre csak szóbeszédek, semmi több. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Schobert Norbiék pedig Kubában múlatják az időt, közben edzéseket tartanak. Rubint Réka legutóbb például delfinekkel úszott, akik kiugrasztották a vízből, mely igen különleges, és egyedi élmény volt számára. A család rendkívül boldog, Havanna az a város, ahová valószínűleg bármikor visszatérnének.

Sarka Kata idehaza töltötte a húsvétot, és mint mindig, most is topon volt. Az egyik legszebb és legcsinosabb híresség, aki élete formáját hozta össze háromgyermekes édesanyaként, prezentálván, hogy nincs lehetetlen. Valóban nincs lehetetlen, és ez csak egy újabb példa arra, hogy megéri kitartónak lenni.

Ugyanezt lehet elmondani Gáspár Evelinről is, aki nagy változásokon esett át. Rendkívül divatos, érzi is ezt a világot, és közben újabb szettekben köszön be. Dicséretekből is többet találni a neve mellett, és reméljük, valamelyik műsorban is szerepelni fog idén. Most épp egy farmeres összeállítással adhatott pár tippet a követőknek.