Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,88 Ft
Euró
392,53 Ft
Font
458,07 Ft
Bitcoin
61,459 $

Tóth Andi csak úgy ragyog, stílusosan ment kutyát sétáltatni (fotók)

Mostanában különösen boldognak tűnik Tóth Andi, aki a hétfői sétának is megadta a módját a kutyájával.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi egy nagyon népszerű sztár idehaza, és egyértelműen megvan a tehetsége, a képessége ahhoz, hogy nemzetközi híresség váljon belőle. Eddig azonban ez nem történt meg, és jelenleg koncerteket sem ad. Hosszú hónapokkal ezelőtt hozta meg ezen döntését, ami mellett továbbra is kitart, hiába szeretnék, hogy térjen vissza.

A rendkívül csinos és vonzó énekesnőt nagy nevek próbálták meggyőzni, ám hiába. Ez persze még változhat a jövőben, és a nyári szezon jó alapokat adhatna egy nagy visszatérésre, de egyelőre hírek sincsenek erről. Reméljük, hogy mindez változni fog, mert Andi egyértelműen a színpadra született. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Mostanában azt pletykálják, hogy kibékülhetett Marics Petivel, akivel nagyjából 1 évet volt együtt korábban. Arra még mindig nem kaptunk választ, miért mentek szét, mert nagy párost alkottak, de a Sztárban Sztárt már úgy fejezték be, hogy nem voltak együtt. Sokan kárörvendőek voltak emiatt Andival, míg mások sajnálták.

Ami biztos, Andi boldogabbnak tűnik, mint korábban, és ez jelenthet valamit. Ha együtt is lenne Petivel, nyilván azt túl sokáig nem lehetne titokban tartani, hiszen mindenhol vannak emberek, akik felvételeket készíthetnek róluk. Ugyanakkor fontos tiszteletben tartani a magánéletüket, ha együtt vannak, ha nem.

Két rendkívül tehetséges fiatalról beszélünk, akik sikeresek, és valóban összeillenek. Andi legutóbb egy erdőből jelentkezett be a kutyájával, és mint mindig, most is megadta a módját a megjelenésnek. Ügyesen kombinálta a laza, retro életérzést a modernebb generációval, ráadásul tökéletes volt az idő hétfőn.

A bolondok aranya sokkal értékesebb lehet, mint eddig gondolták

Az Egyesült Államokból származó piritmintákban meglepő mennyiségű lítiumot találtak.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.