Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Tóth Andi szimplán gyönyörű (fotók)

Tóth Andi nagyon jól érzi magát, boldog húsvétot kívánt, ő is kihasználta a jó időt, ami már inkább volt nyárias, mint tavaszias.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok is élvezik a jó időt, alig várják a nyarat, az igazi forróságot, ami már nincs túl messze. Szép lassan azon kapjuk magunkat, hogy hőségriadó van, de ezzel semmi gondunk nincs, sokkal inkább várjuk. Messze jobb az emberek kedve, ha meleg van, sokáig marad fent a Nap, ezt kár lenne tagadni.

A sztárokra is ugyanolyan jó hatással van, és közben szép lassan megtelik majd a Balaton. Semmihez sem fogható a nyári életérzés, a fesztiválok hangulata, amire szintén gőzerővel készülnek az emberek. Van egy olyan érzésünk, hogy az idei nyár még izgalmasabb lesz, mint a tavalyi, és új szerelmek fognak születni. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

A hírességek is általában az év vége felé, vagy annak legelején szakítanak. Nyáron pedig új szerelmek születnek, vagy épp béküléseket láthatunk. Meglátjuk, hogy mit hoz a sors, Tóth Andi kapcsán is pletykálgatnak az emberek, de ehhez már hozzászokhattunk, ahogyan az énekesnő is a hosszú évek alatt.

Andi lassan modellkarrierbe is kezdhetne, sokan dicsérik, és miután a népszerűsége is adott, gyakorlatilag semmi akadálya ennek. Az énekesnő, aki egy ideje nem ad koncerteket, egyelőre nem szerepel a képernyőn, viszont egy csavar végén el tudnánk képzelni a Megasztár zsűrijében, még akkor is, ha az X-Faktorban ismerhettük meg anno.

Tóth Andi sem maradt odahaza a szombati melegben, amit igyekeztek sokan kihasználni. Jól tették, hiszen ez már olyan idő volt, mintha csak nyár lenne. Andi szintén boldog „nyuszit” kívánt mindenkinek, majd a róla készült fotókkal pillanatok alatt lenyűgözte a követőket, akik között akadnak olyanok is, mintha csak rokoni kapcsolatban lennének Andival, úgy védik őt.