Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,05 Ft
Euró
392,76 Ft
Font
458,39 Ft
Bitcoin
61,279 $

Ilyen trendi Sarka Kata húsvétkor a barátnőivel

Sarka Kata és barátnői is élvezik a jó időt, a szünetet, hiszen kedden minden kezdődik elölről, folytatódik a munka.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Húsvét idején mindenki egy kicsit más hangulatba kerül, ami teljesen normális. Orbán Viktor miniszterelnök például megmutatta, hogyan készül náluk a húsvéti sonka, amit kellő odafigyeléssel főzött meg. Ez a kormányfő feladata, szereti csinálni, és valószínűleg vasárnap reggel már ott is volt az étek az asztalon.

Orbán Viktor a TikTokon is aktív, és egyúttal nagyon népszerű is, ahol időről időre kérdezz-felelek videókat is készít. Ezen kérdezz-felelek videók alatt sok érdekességet tudhatunk meg, akár a gyerekkora kapcsán. Mindig érdekes információkat közöl, és ezek a lazább tartalmak csak közelebb hozzák őt az emberekhez. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Természetesen más ismert emberek, hírességek, sztárok is igyekeznek minél meghittebb módon ünnepelni a húsvétot. Tóth Gabi is így tett, aki hívő emberként nagyon fontosnak tartja ezt az ünnepet. Ennek is megvan a maga különlegessége, és az énekesnő megragadta az alkalmat, hogy a bibliából idézzen.

Sarka Kata is aktív a közösségi médiában, és nem véletlenül tartják az egyik legszebb és legformásabb közszereplőnek. Egy médiaszemélyiség, aki háromgyermekes édesanyaként hozta össze élete formáját. Ez megint olyasvalami, ami bizonyítja, nincs lehetetlen, és aki ebben kételkedik, az nem elég erős.

Kata nemcsak erős, hanem motivált is, ugyanakkor neki is szüksége van egy kis pihenésre. Most épp a barátnőivel közösen jelentkezett be, akik szintén fontosak az életében. Az időjárás is pazar ahhoz, hogy jól érezzék magukat, és láthatjuk, mindenki csinos, trendi, húsvétkor is. A róluk készült fotókat erre a linkre kattintva érhetitek el.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.