Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Orbán Viktor igazi sonkaspecialista, így készül náluk a húsvéti sonka (videó)

Orbán Viktor is követi a hagyományokat, és ez természetesen ünnepek idején sincs másképp, most húsvét alkalmából jelentkezett.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának a brüsszeli Közmédia Központban az Európai Unió állam- és kormányfői találkozójának második napján, 2024. március 22-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök nagy hagyományőrző, híve a hagyományok őrzésének, és nemcsak a gyerekeinek, hanem természetesen az unokáknak is átadja ezt a fajta tudást. Rendkívül nagy történelemre tekint vissza Magyarország, évszázadokra nyúlik vissza a történelmünk, így sok is a hagyomány.

Egyes hagyományok kikoptak, mások viszont a kormánynak köszönhetően is köztudatban maradtak. A miniszterelnök fontosnak tartja, hogy ezekről időről időre beszéljünk, és most, hogy a közösségi média ilyen szinten van hatással az életünkre, a fiatalokat is be lehet vonni, anélkül hogy leülnénk velük külön beszélgetni erről, amit nem szoktak szeretni.

Miután Orbán Viktor a TikTokon is aktív, népszerű, rengeteg fiatalnak mutathatja meg az adott hagyományt. Ez húsvétkor sincs másképp, és a kormányfő imád ilyenkor főzni, sütni, van is benne tapasztalata. A bevált szokásokon ő sem változtat, felesleges is, mert ami működik, azt úgy kell hagyni, ebben is van tapasztalata.

Orbán közelről mutatta meg a sonkafőzés tudományát, ami nyilván családonként eltér, ugyanakkor a miniszterelnök nem annak a híve, hogy kész sonkát vásárol. Szereti azt jól megfőzni, órákon át, majd vasárnap olyan mennyei hús kerülhet az asztalra, amire nincsenek szavak, és talán erről is lesz majd videó a locsolkodás részeként.

@viktor_a_tiktokon A legjobb sonkarecept #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #sonka #recept #húsvét #tbt ♬ Happy Music – Mystix Instrumentals

Csalás miatt folyik nyomozás az Exit Travel ellen, egy dühös ügyfél festékszóróval üzent a cégnek

Az Exit Travel dunaszerdahelyi irodájának ablakát dekorálta ki valaki egy egyértelmű üzenettel.

Érkezik egy újítás a Chrome-ba, sokan szeretni fogják

Számos fejlesztést kapott a böngésző az elmúlt időszakban, és most egy újabb, az időnként szinte mindenki által használt PDF-ek aláírásával kapcsolatos funkció bevezetése is várható.