Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

Tóth Gabi húsvétkor: „Valóban feltámadt”

Tóth Gabi hitét sokan megkérdőjelezik, szerintük ez egy felvett szerep a részéről, amit azonban mindig is tagadott az énekesnő.

Fotó: YouTube/Tóth Gabi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi tisztázta, mindig is hívő volt, mindig is hitt Istenben, de voltak nehéz időszakok is, amikor ő is feltett magának pár kérdést. Kislánya születése azonban olyan hitet adott neki, mint azelőtt soha semmi. A dalaiban sokat hallani a hitről, és igyekszik mindezt átadni a generációk számára odakint.

Ettől függetlenül egyesek csak nevetnek rajta, és azt állítják, kamu az egész. Gabi nem érti ezeket az embereket, de nem is akar velük foglalkozni, ami a lehető legjobb döntés, hiszen így kizárhatja a negatív energiák egy részét. Erre pedig komoly szüksége van, látván azt, hogy milyen támadások érik. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Döbbenetes dolgokat írtak már róla, többek között azt állították, megcsalta Krausz Gábort, a volt férjét. Gabi ezt is kategorikusan tagadta, és tisztázta, csak azután alakult ki szerelem benne Papp Máté Bence felé, miután lezárta a kapcsolatát. Azóta elváltak, Gáborra is rátalált a szerelem Mikes Anna személyében.

Mondhatni mindenki jól járt, Gabit pedig olyan boldognak látjuk, mint azelőtt soha. Ez egy lehetőség az életében, hogy végre igazán boldog legyen, önmagát lássa a tükörben, és nem egy szomorú nőt, aki küzd a kapcsolatáért. Tökéletesen működik az új kapcsolata, és ez húsvét idején is szívmelengető lehet számára.

Gabi vallásos emberként tiszteli a hagyományokat, a húsvét is olyasvalami, mely meghatározza ezt. Ilyenkor sokan megemlékeznek a múltról, a hagyományokról, és azokról a tanításokról, melyek elkísérnek bennünket az utunk során. „Valóban feltámadt” – írta a feltámadásról Gabi, aki nemrég a bibliából idézett.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.