Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Tóth Gabi húsvétkor is üzent, a bibliából idézett

Tóth Gabi számára a vallás kiemelkedően fontos, még akkor is, ha ezt egyesek erősen megkérdőjelezik.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi egyértelműen az egyik legmegosztóbb karaktere a hazai sztárvilágnak, amivel meg kell békélnie. Időről időre olyan szinten kapják fel a nevét egyes témákban, hogy szabályos gyűlölethullámot kap a nyakába. Döbbenetes, amit az emberek leírna róla, viszont az énekesnő továbbra is ellenáll.

Sokan mások már kórházban kötöttek volna ki ennyi támadás után, de Gabi nem akarja megtenni ezt a szívességet ezeknek az embereknek. Inkább halad előre a saját útján, és mint azt mindenki láthatja, rendkívül boldog. Nagyon szép életet élhet a párja, Papp Máté Bence oldalán, akivel lassan egy éve alkot egy párt. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Gabi kiváló formának örvend, és az idei nyara egészen más lehet, mint a tavalyi. Sokkal nyugodtabb hónapok állhatnak előtte, és pontosan az a terve, hogy így is élje meg ezeket a pillanatokat. A vallás kiemelkedően fontos számára, abból is merít erőt, melyre mindig szüksége van az embernek.

A TV2 sztárja gyakran idéz olyan sorokat, melyek például a bibliából származnak, vagy olyan tanításokból, melyek Isten erejére mutatnak rá. Most is így tett, és továbbra is erős a hite, még akkor is, ha egyesek másnak próbálják mutatni őt, nem akar nekik engedni, és ez a jövőben sem lesz másképp.

„A bűnösök közt adtak sírt neki, a gazdagok közé jutott halála után, bár nem követett el gonoszságot, és nem beszélt álnokul.” – olvasható Gabi idézetében húsvétkor, aki számára továbbra is nagyon fontos a vallás, bár ezt egyes utálói erősen megkérdőjelezik, és álszentnek próbálják beállítani.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.