Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,71 Ft
Euró
392,31 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
63,410 $

Tóth Gabi: mindegy hányszor törtek össze a múltban

Tóth Gabi nem kér sokat az élettől, csak annyit, hogy stabilan boldog lehessen, és ezt Papp Máté Bence adja meg számára a gyermeke mellett.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabinak nemrég igen komoly fizikális fájdalmai voltak, igencsak rájárt a rúd, hiszen egy tönkrement házasságból lépett ki, miközben súlyos támadások érték a sajtó egy részéről, illetve a közösségi médiában. Sokan csodálkoztak, hogyan tűrte el ezt a terhet, mert nem kevesen már nem bírták volna kórházi kezelések nélkül.

Talán Gabit is meglepte, mennyire erős, kitartó, és a sors kegyes volt vele, amikor megismerkedhetett Papp Máté Bencével. Nélküle valószínűleg messze rosszabbul dolgozta volna fel az eseményeket, és ezért is hálás neki. A TV2 sztárja őszintén beszélt a fájdalmairól, de most már csak a boldogságra akar koncentrálni. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem láttuk még ilyen boldognak az énekesnőt, mint mostanában. Ilyen az, ha egy ember a helyére kerül, boldog, kiegyensúlyozott és szerelmes, amit nem lehet megfogalmazni. Átadni sem lehet az érzést, mert odabent mindenki más és más módon éli mindezt át.

„Mindegy, hogy mit, meddig, mikor… mindegy hányszor törtek össze a múltban, mindegy, hogy nem hittek neked, ha érzed, hogy élsz… Mert van, amikor már az is elég, ha csak 1 napra érezheted…” – olvasható Gabi posztjában, aki egyre több közös tartalmat oszt meg a párjával, aki rendkívül fontos személy az életében.

„Ha megengeded magadnak, ha elhiszed, hogy nem vagy idióta , hanem igen is szerethető vagy és ez neked is jár, akkor az az egy nap lesz minden napod! Amikor egyszerűen csak jó. Ez minden nehézséget megér, felülír.” – Gabi nem akar többet annál, minthogy egyszerűen boldog legyen, ami végre megadatott számára.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.