Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Tóth Gabi szakemberhez fordult: aludni sem tudtam a fájdalomtól

Sokáig háttérbe szorította a saját egészségét, de a szervezete jelzett, hogy ez nem mehet így tovább.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Közel tíz évvel ezelőtt kezdődtek Tóth Gabi derékfájásai, ám azóta csak húzódik a probléma. „Elérkezett az a pillanat, amikor már nem halogathattam tovább, hogy orvoshoz menjek. Volt olyan, hogy aludni sem tudtam a fájdalomtól” – nyilatkozta az énekesnő, aki azóta röntgenvizsgálaton is volt, illetve orvossal is beszélt.

Ezáltal derült rá fény, hogy gerincferdülése és gyulladásai vannak. Elmondása szerint ezeket a derékfájásokat körülbelül 2015-ben tapasztalta először, a terhesség és a szülés környékén pedig rosszabbodtak, de ő mindig csak arra koncentrált, hogy az aktuális fájdalmat megszüntesse. Sajnos ez azonban csak ideig-óráig volt megoldás. Soron kívül A benzin ára feljebb megy, a gázolajé csökken péntektől

„Sokszor használtam jégzselét, fájdalomcsillapítókat vettem be és jártam masszázsra is. Ezek segítenek, de a probléma igazi okát nem szüntetik meg. Sajnos én háttérbe szorítottam a saját egészségemet és most jelzett a szervezetem, hogy ez nem mehet így tovább” – fogalmazott a Borsnak Tóth Gabi, akit jelenleg egy ismert csontkovács és gerincspecialista kezel.

„Le kell nyújtani és lazítani az izmokat, hogy a csontokat vissza lehessen helyezni, különben nem szűnik meg a probléma. Most újra táncolok is, rengeteg fellépésem van, jobban oda kell figyelnem, hogy bírjam ezeket” – magyarázta, hozzátéve, hogy szerinte minden édesanyának jobban oda kellene figyelnie önmagára, a jóllétére.

Mint fogalmazott, a rohanó mindennapokban hajlamosak vagyunk megfeledkezni magunkról, pedig a megelőzés sokkal egyszerűbb, mint a már kialakult problémát orvosolni. Ő a saját kárán tanulta meg mindezt, de ezentúl másként fogja csinálni a dolgokat. Az énekesnő egyébként korábban az elszakadt combizmáról is őszintén beszélt.

Egy több mint érdekes és izgalmas interjú készült Szoboszlai Dominikkel

Exkluzív interjút adott Szoboszlai Dominik a Spíler 1 TV-nek, amit szombat este vetítenek le.