Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,253 $

Még az idei évben összegyűlhet a pénz egy SMA-s magyar kisfiú kezelésére

Szülei nem adják fel a reményt, hisznek benne, hogy egy nap összegyűlik a pénz a világ legdrágább orvosságára, amely által kisfiuk teljes életet élhet majd.

További Hírek

A rendelkezésre álló információk alapján a színész továbbra sem épült fel, ugyanis a kórházból egy chicagói rehabilitációs intézetbe szállították, ahol éjjel-nappal kezelés alatt áll.

Egy felmérés szerint a lakosság közel felének volt vagy jelenleg is van aranyérbetegséggel összefüggő panasza, ám még aggasztóbb, hogy kevesen fordulnak vele orvoshoz.

A kutatás szerint 2019-ben 86 ezer csontritkuláshoz köthető törés történt Magyarországon.

Az új típusú terápia a gyermekkori tetanusz elleni védőoltás során szerzett immunitást használja ki, hogy láthatóvá tegye a rákos sejteket az immunrendszer számára.

Alig akad olyan ember, aki ne küzdene rendszeresen a náthával, ami évszaktól függetlenül újra és újra felüti randa fejét, hogy megkeserítse napjainkat. Nem kell azonban egyből a patikába rohanni, otthoni módszerekkel is eredményesen kezelhető a betegség.

Az angliai kórházakban a hivatalos adatok alapján kiderült, hogy tízből közel négy covidos beteget elsősorban nem a vírus miatt kezelnek, hanem teljesen más okból.

A közel 700 millió forintot kóstáló Zolgensma-génterápia oldhatná meg Tomika helyzetét, ám egyelőre elutasították a szülők kérelmét a kezelés lefolytatására, így a nyilvánosság segítségét kérik.

A veszettség kifejlődése megakadályozható, ezért bármely idegen állat harapását komolyan kell venni, ellenkező esetben a fertőzés az esetek majdnem 100 százalékában halállal végződik.

Több ezer petefészekrákban szenvedő nőn segíthet egy új gyógyszer, miután kimutatták, hogy a betegség előrehaladott állapotban lévő esetek felében csökkent a tumor nagysága.

Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere utasítására, a NEAK soron kívüli döntése értelmében, összesen hét SMA- beteg gyermek kap ingyenes génterápiás kezelést.