Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Tóth Gabi őszintén beszélt az elszakadt combizmáról

Tóth Gabi több mint hálás Bodnár Józsefnek, aki igazi gerincspecialista, csontkovács és masszőr, aki ismét kiváló munkát végzett.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi remek formában van, amit a róla készült fotók igencsak bizonyítanak. Ebből a szempontból is kiváló hatással lehet rá Papp Máté Bence, az új szerelme, aki mellett igazán boldognak érezheti magát. Minden fotón az látszik, hogy egyre boldogabbak, és talán az égiek egymásnak teremtették őket.

Sok közös tervük van, nyári tábort is csinálnak a fiataloknak, ami egy újabb mérföldkő a közös életükben. Egy ideje együtt élnek Gabi szentendrei házában, így bőven van helyük hármójuknak, és nagy a harmónia közöttük. Az énekesnő közben újabb és újabb fellépéseken vesz részt, máskor pedig a TV2-nél dolgozik. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Eljött az idő, hogy ismét egy profi segítségét kérje, és úgy érzi, új emberként jött ki tőle. Nem ez volt az első találkozásuk, ugyanis Bodnár József évekkel ezelőtt egy nagy előadás napján segített neki, amikkor elszakadt a combizma. Azok, akik már szenvedtek ilyen sérülés miatt, pontosan tudják, hogy az mekkora fájdalmakkal jár.

„Megtiszteltetés, hogy Bodnár Józsi gerincspecialista, csontkovács, csodamasszőr segít nekem! Évekkel ezelőtt is “megmentett” egy nagy előadás napján, amikor elszakadt a combizmom… végig tudtam csinálni a fellépést, maradandó sérülésektől mentesen.” – mesélt őszintén Tóth Gabi arról a bizonyos sérülésről.

„Egyébként kezelte Nyilasi Tibort, gyúrta Lipcsei Pétert, és immár több mint tíz esztendeje foglalkozik Szilágyi Áron izomzatával – s a lelkével. Aranykezű masszőrként emlegetett Józsi, aki Aranydiplomát kapott a Ferencvárostól. Nem hiába! “Új emberként” jöttem ki a Bodnár Klinikáról. Köszönöm neked Józsi.”

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.