Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Tóth Gabi minden eddiginél vonzóbb, és üzent is

Tóth Gabi frizurája igazi siker az Instagram oldalán, sok dicséretet kap miatt, miközben szerelmes és nagyon boldog.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi élete nagyban megváltozott azzal, hogy szakított, majd elvált Krausz Gábortól, aki jelenleg a világ másik felén van az Ázsia Expressz miatt Mikes Annával. Közösen vágtak neki az útnak, és ha minden jól alakul, pár hétig nem térnek vissza, ami azt is jelentheti, hogy megnyerték a versenyt, és az azzal járó 10 millió forintot.

Még csak most kezdődött el a verseny, vasárnap vették el a telefonokat a sztároktól, akik megindultak a cél felé, melynek helyszíne Tajvan lesz. Jelenleg azonban minden a Fülöp-szigetekről szól, ott rendezik meg az első hajszákat, így a következő napokban már kiesője is lehet a versenynek. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Tóth Gabi idehaza tölti az idejét a szerelmével és a kislányával, aki sokat nőtt az elmúlt időszakban. Rendkívül szoros közöttük a kapcsolat, akárcsak Gábor és a kislánya között, így ha külön is, de boldog családban nőhet fel. Gabi és Gábor számára ez a legfontosabb, és a Séfek Séfe sztárjának nem lesz egyszerű dolga lelkileg, mert ilyen hosszú ideig soha nem volt távol a lányától, akivel ráadásul beszélni sem tud.

Gabi közben gőzerővel készül a tavaszra, imádja ezt az időszakot, amikor melegszik az idő, nyílnak a virágok, érezni, hogy közeleg a nyár, éledezik a természet. Ez meg is ihlette őt, és egy szép idézettel készült, megmutatván az új frizuráját, amiért kapott hideg-meleget, de többségében dicsérik, főleg a követői.

“Nemcsak a lét, nem vérem száz alakban emelkedik agyamban láthatatlan: a rend élteti éltető szemem, s egymásba-fonva, ágbogas virágként isteneit megtermi majd a szándék, és önmagát a nyíló értelem!” – olvasható Gabi posztjában, aki már abszolúte tavaszi hangulatban van, és várja az igazán jó időt.