Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

Ázsia Expressz: ennyi volt, minden sztártól elvették a telefont

Ezzel megkezdődik az Ázsia Expressz új évadának éles forgatása a Fülöp-szigeteken, már senki nem használhatja a mobiltelefonját.

Fotó: Instagram/Ázsia Expressz
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be arról, hogy a TV2 bejelentette az Ázsia Expressz új évadának versenyzőit. Röviddel azelőtt tették ezt meg, hogy a csapatok repülőre ültek a budapesti reptéren, hogy a Fülöp-szigetekre utazzanak. Minden párosban van valami érdekes, és senkit sem szabad leírni, ezt már megtanulhattuk az évek alatt.

Zámbó Krisztián nem a kedvesével vágott neki a kalandnak, hanem az öccsével. Zámbó Adrián számára ez lesz a nagy debütálás egy ekkora műsorban, már csak miatt is érdemes lesz figyelni az eseményeket. Megannyi feladat, kaland, dráma, fordulat és váratlan helyzet vár a versenyzőkre, ahogyan a stábra is. Soron kívül Kibillent a Balaton, elöntötte a víz a badacsonyi strandot

Ördög Nóri fix pontként maradt a helyén, ő vezeti a műsort, ami mind közül a kedvence lehet. Talán Krausz Gábornak és Mikes Annának is az lesz, és ez egy egészen más kihívásnak ígérkezik, mint a Dancing with the Stars, amit megnyertek. Ezúttal sincsenek győzelmi céljaik, csak élvezni akarják a pillanatokat, és jobban megismerni a másikat.

Szintén látványos duót fog alkotni egymással Stohl András és Tilla, aki videóval jelentkezett be a világ másik feléről. Remek hangulatban van, már életet is mentett, egy kismacska életét mentették meg, majd jöhetett a verseny. Nem sokkal később ugyanis közölték a sztárokkal, hogy itt az ideje leadniuk a telefonokat.

Tilla imád odakint lenni, szereti a helyieket, akik nagyon kedvesek, és egyenesen lenyűgözi a növényvilág. Nagy rajongója a növényeknek, csak egyedül azt sajnálja, hogy sok a kóbor állat, rájuk jobban kellene figyelnie a lakosságnak. Most viszont eljött a pillanat, amikor a következő 1 hónapban Tilla biztosan nem fog posztolgatni, és ha lesz is tartalom az oldalán, azt a felesége, vagy az admin intézi.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.