Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Tilla az Ázsia Expresszből jelentkezett, nagyon más világ (videó)

Egy egészen más világ fogadta Tillát az Ázsia Expresszben, ahol versenyzőként van jelen Stohl Andrással.

Fotó: Instagram/Ázsia Expressz
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz mezőnye nemrég elhagyta Magyarországot, mindenki egyszerre vágott neki a kalandnak, a nagy repülőútnak. Zámbó Krisztián a repülőről jelentkezett, és izgatott, mert fogalma nincs, mi vár rá, és ugyanez igaz a testvérére, Zámbó Adriánra is, aki szintén igent mondott a TV2 felkérésére.

Rengeteg minden fog történni a következő hetekben a versenyzőkkel, őrületes kalandban lesz részük, ehhez kétség nem férhet. Sokan várják már a pillanatot, amikor adásba kerülnek az epizódok, viszont arra hónapokat kell várnunk. A forgatások ezekben a napokban kezdődnek, ami után már senki nem használhatja a telefonját. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Jelenleg viszont igen, nem rajtol el az igazi verseny. Ezt használta ki Sáfrány Emese is, aki bombaformában érkezett meg a Fülöp-szigetekre, ahol igencsak más időjárás fogadta őket, mint idehaza. Odakint elképzelhetetlen az olyan időjárás, mint nálunk a hideg idővel, és nem ez az egyetlen különbség.

Stohl András és Tilla együtt fognak versenyezni, aminek nagyon örülnek. Egyrészt régóta ismerik egymást, barátok, másrészt kollégák a TV2-nél, sok bennük a közös pont, de biztosan lesznek feszültebb helyzetek is közöttük. Tilla imád filmeket készíteni, és máris jelentkezett egy rövidebb videóval a házak között furikázva.

„Még nem forgatunk, ez csak hangulat videó. Nagyon kedvesek az emberek itt!! Közben még megy a szavazás, ha úgy érzitek: tv2play.hu/azsiaexpressztv2” – írta a posztjában Tilla, aki látható módon imádja a Fülöp-szigetek, ahol azelőtt nem járt, teljesen új élmények fogadják, így van egy kis ideje arra, hogy hozzászokjon a környezethez.