Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

Napról napra egyre szerelmesebbnek tűnik Tóth Gabi

Tóth Gabi és Papp Máté Bence között óriási a szerelem, aligha találnánk szerelmesebb párt náluk a hírességek világában.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Krausz Gábor sem panaszkodhat, Mikes Anna oldalán olyan boldognak látjuk, mit azelőtt talán soha. Igazi nyerő párost alkotnak, akik a Dancing with the Stars után az Ázsia Expressznek is együtt futottak neki. Nemcsak hogy megérkeztek a Fülöp-szigetekre, hanem már meg is kezdték a játékot, így tőlük is elvették a telefonokat.

Gabi egyelőre egy televíziós műsorban sem szerepel jelenleg, ugyanakkor arra reális esély nyílhat, hogy a Megasztár zsűritagja legyen, vagy a Dancing with the Stars új évadában szerepeljen, ami nagyon is valós elgondolás. Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, hogy a DWS-ben fog szerepelni, viszont egyelőre ez csak egy tipp, semmi több. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A Farm VIP-ban szintén érdekes lenne megnézni, rengeteg nézőt vonzana a képernyőre, viszont abban az időszakban koncertszezon van, közös tábora is lesz a párjával, és ha a verseny végéig maradna, az azt jelentené, hogy több mint egy hónapon át nem találkozhatna a gyermekével sem. Emiatt sem tartjuk valószínűnek a Farm VIP-ban való szereplését.

A Dancing with the Stars is heteken át tartana, viszont ott nincsenek hermetikusan elzárva a versenyzők a külvilágtól. Meglátjuk, mit hoz a jövő Gabi számára, aki sokkal többet tud ennél, de azt kizártnak tartjuk, hogy ne szerepelne 2024-ben a TV2 képernyőjén egy nagyobb műsorban.

Legutóbb koncerten járt a párjával, ahol remekül érezték magukat. Közös fotót is készítettek, és mint mindig, lángol közöttük a szerelem. Nagyon szerelmesek, Gabi is mintha napról napra egyre szerelmesebb lenne, ami ez jó hatással van rá. A közös fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Tóth Gabit gyakrabban említették az online médiában tavaly, mint Szoboszlai Dominiket

Pedig a magyar klasszis labdarúgó nem kis eredményeket ért el, s nemzetközi szinten is hatalmas népszerűségre tett szert.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.