Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Tóth Gabi valamit nagyon jól csinál, epic formában kezd lenni

Nem kérdés, hogy Tóth Gabi soha ezelőtt nem volt olyan jó formában, mint jelenleg, és ez sokat elmond a lelki állapotáról is.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi élete egyik legszebb időszakát élheti Papp Máté Bence oldalán, aki igazi hatással van a mindennapjaira, és pozitívan. Semmilyen vitáról nem lehetett hallani közöttük, igencsak egy hullámhosszon vannak, aminek csak örülhetnek. Ez természetesen Gabi kislánya számára is jó hír, mert boldognak látja az édesanyját, akárcsak az édesapját.

Krausz Gábor pedig a világ másik felén van jelenleg, távol a családtól. Mikes Anna viszont vele van, együtt versenyeznek az Ázsia Expresszben, és nem kizárt, hogy övék lesz a fődíj, mint a Dancing with the Starsban. A legnagyobb titokban zajlanak a forgatások, hogy semmi se derülhessen ki később. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Ugyanis az adásrészek csak hónapok múlva kerülnek vetítésre, addig viszont még várnunk kell. Gabi idehaza dolgozik, és amikor ideje van, táncórákat vesz a párjától. Valamiért az az érzésünk, hogy Tóth Gabi ott lesz a Dancing with the Stars új évadában, de ez csak a tipp, viszont ha megvalósul, aligha lenne ideje a Megasztárra.

Kettő közül valamelyik szinte biztosan be fog jönni, ráadásul a Megasztárban főszerepet vállalt hosszú évekkel ezelőtt. Gabi most is jó formában van, sőt, jobb a formája, mint azelőtt bármikor is volt. Rendkívül dögös, akit ezúttal a konyhájában fotóztak, ugyanis elkészült az a verzió, amit egykor megálmodott magának.

„Ez a hétvége a húsvéti készülődésről szól nálunk is, csak egy picit nagyobb az itthoni munka, mivel végre az álomkonyhám is kész lett, amiről hamarosan hozok nektek fotókat is! Az volt az egyik vágyam, hogy egyszer majd egy ilyen gyönyörű konyhám les és itt van🥹❤️ most pedig elkezdődik a pakolás, rendezés, takarítás, hogy Hannikámmal már az új konyhánkban festhessük a tojásokat! Olyan boldog vagyok!” – írta boldogan a posztjában Gabi.