Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

Így tanítja néptáncolni Tóth Gabit a szerelme (videó)

Tóth Gabi mindenképpen magas szinten szeretne nép táncolni, amiben a világ egyik legjobb tanára segíthet neki.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabinak többek között a fizikai terhekkel is meg kell birkóznia, de a nehezén már túl van. Valamiért a sors nem mindig kegyes volt, így hol lelkileg, hol pedig fizikálisan kell olyan szinten helytállnia, mint csak keveseknek. Ugyanakkor már egy olyan társ van mellette, akivel maximálisan kiegészítik egymást, rengeteg bennük a közös.

Krausz Gábor is sokat nyert a válással, ugyanis megismerhette Mikes Annát, akivel álomszerűen alakult a kapcsolata. Végül megnyerték a Dancing with the Stars legutóbbi évadát, mely sok szempontból az egyik legjobb volt. Reméljük, idén is lesz új évad, és tekintve, hogy a TV2 egyik legnézettebb műsora, csak az lehet a kérdés, hogy kik alkotják majd a mezőnyt. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Gábor és Anna jelenleg a Fülöp-szigeteken versenyeznek, és készek megnyerni a 10 millió forintos fődíjat az Ázsia Expresszben. Ez is csak egy következő nagy lehetőség arra számukra, hogy minél jobban megismerjék egymást. Gabi és párja, Papp Máté Bence szintén együtt élnek, és sokat programoznak.

Az énekesnő imádja a néptáncot, és miután a szerelme ezen a területen a világ egyik legjobbja, igencsak adott a dolog. Gabi igyekszik minél többet megtanulni a részletekről, melynek a végén összeáll a tökéletes kép. Egyelőre jól haladnak, és miután nagy a ház Szentendrén, ahol élnek, bármikor gyakorolhatnak.

A ház egyik előnye, hogy nincsenek alattuk és felettük sem lakók. Mint azt láthatjuk a videóban, Gabi egyáltalán nem ügyetlen, az év végére olyan szintre kerülhet, amiről korábban talán álmodni sem mert volna. Ha kíváncsiak vagytok Gabi gyakorlására a párjával, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani.

Tóth Gabit gyakrabban említették az online médiában tavaly, mint Szoboszlai Dominiket

Pedig a magyar klasszis labdarúgó nem kis eredményeket ért el, s nemzetközi szinten is hatalmas népszerűségre tett szert.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.