Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Csak úgy ragyog Tóth Gabi a szerelemtől és a boldogságtól

Tóth Gabi minden eddiginél szerelmesebbnek és boldogabbnak tűnik, amit nem nehéz kiszúrni, mindenki láthatja.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi egy igazán boldog életet élhet, amiért rendkívül hálás a párjának, Papp Máté Bencének. Nagyon gyorsan telik az idő, jól mutatja mindezt, hogy pár hónap múlva már az 1 éves évfordulójukat fogják ünnepelni. Talán arra is fény derül, melyik hónap, mely napján jött össze a páros, de egyelőre ez titok.

Ha Gabi azonban megosztja a nagy napon az évfordulót a közösségi oldalán, mindenki számára kiderülhet az információ. Ami biztos, hogy az énekesnő boldog, szerelmes, és nem mellesleg kiváló formában van. Szeret adni magára, a megjelenésére, és közben fitt édesanya igyekszik lenni, ami az elfoglaltságai miatt nem könnyű. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ugyanakkor nem is lehetetlen, és noha talán soha nem lesz nyugodt élete a sajtó és az őt támadó emberek miatt, ha boldog és szerelmes, ez az egész csak másodlagos. Arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy megóvja a kislányát a külső hangoktól, ám eljön a nap, amikor ezt nem lehet megoldani, hiszen Hanni is fel fog nőni.

Hogy mennyire fog szerepelni akkor a médiában, nem tudni, de jelenleg még nagyon kicsi, hogy erről döntsön. Erre ott van Tóth Gabi és Krausz Gábor, akik közösen, váltott felállásban nevelik a kislányt. Boldog lehet, mert látja a szülein, hogy kiegyensúlyozottak, hiába nem alkot már egy családot az énekesnő és a séf.

Gabi ragyogása mindenkinek szembetűnik, és ez olyasvalami, amiben egy ideje nem volt része. A profi táncos többek között ezt is elhozta számára, és rendszeresen programoznak, közösen tervezik a jövőt, ami mindig izgalmas. Továbbra is ismerkednek, hiszen egy embert nem lehet megismerni pár hónap alatt. A róluk készült megható fotót erre a linkre kattintva érhetitek el.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.