Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Szerelmes fotók Krausz Gábortól és Mikes Annától az Ázsia Expresszből

Már túl lehetnek az első napokon az Ázsia Expressz mezőnyének szereplői, és hamarosan egy duótól elköszönnek.

Fotó: Instagram/Ázsia Expressz
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz idén is tartogathat pár meglepetést, és mivel minden évben vannak újdonságok, új szabályok, sosem maradunk extra izgalom nélkül. Rendkívül kíváncsiak vagyunk arra, vajon hogyan is teljesítenek a csapatok, mert érdekes párosok álltak össze, és nemrég bejelentették, mindenkitől elvették a telefonokat.

Ez pedig nem jelenthet mást, minthogy útjára engedik a mezőnyt, és onnantól kezdve csak a verseny számít. Krausz Gábor és Mikes Anna is részesei ennek, amit előzetesen nyaralásnak fognak fel, de valószínűleg hamar elkapja őket a versenyszellem. Az egyik legjobb páros lehetnek, akik esélyesek a fődíjra. Soron kívül Kibillent a Balaton, elöntötte a víz a badacsonyi strandot

Szép történet lenne, ha a Dancing with the Stars után megnyernék az Ázsia Expresszt, ez viszont messze nagyobb falatnak ígérkezik, mert nem a nézők fognak dönteni. Ráadásul minden csak hónapokkal később kerül képernyőre, amikor már rég leforgatták a versenynapokat a TV2 szakemberei, többek között Ördög Nórival, a verseny műsorvezetőjével.

Tilla hamar életet mentett a Fülöp-szigeteken, ugyanis ez az első helyszín. Kaptak némi időt arra, hogy felvegyék a ritmust, és megszokják a környezetet, mert utána gyakorlatilag heteken át nem lesz megállás, legalábbis azok számára biztosan nem, amik bejutnak a döntőbe. Addig lesz pár hajsza, és minden bizonnyal drámai fordulat is.

„Anna és Gábor nekivágott a nagy kalandnak. Oldalukat Admin kezeli a verseny végéig. Drukkoljatok nekik mert ez lelkileg és fizikailag is kíméletlen lesz. Lélekben velük vagyunk” – olvasható a posztban, amit már nem Gábor írt, viszont valószínűleg így sem maradunk tartalom nélkül a következő hetekben.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.