Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Tilla máris életet mentett az Ázsia Expresszben

Tilla és Stohl András kalandjai már a forgatások előtt elkezdődtek a világ másik felén, hatalmas élmények várnak rájuk.

Fotó: Instagram/Till Attila
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Tilla és Stohl András egyértelműen a legjobb műsorvezetők közé sorolhatóak, méghozzá toronymagasan. Nem véletlenül ennyire foglalkoztatottak, miközben Tilla gyakorlatilag a Big Brother első magyarországi évada óta folyamatosan képernyőn van, amit senki más nem mondhat el magáról.

Nagyobbnál nagyobb műsorokat vezet, és közben filmeket készít, míg a másik oldalon Stohl színész, szinkronszínész, és ugyancsak nehezen öregszik. Ha megnézzük a róluk készült régi fotókat, nem sokat változtak, igazi pozitív karakterek, akik imádnak alkotni, és most egy csapatban versenyeznek. Soron kívül Kibillent a Balaton, elöntötte a víz a badacsonyi strandot

Az Ázsia Expressz egyik favoritjai nálunk, abszolúte látjuk bennük a potenciált ahhoz, hogy olyan utat járjanak be, mint tavaly Tóth Dávid és Kucsera Gábor. Emellett valószínűleg sokat fognak nevetni, és nemcsak örömkönnyeket hallajthatnak. Lehetnek olyan pillanatok, amikor olyasvalamit látnak, ami sírásra készteti őket, vagy csupán mindezt a kimerültség váltja ki belőlük.

Természetesen a család hiánya lesz számukra a legkeményebb, elsősorban amiatt lehetnek nehéz pillanataik lelkileg, viszont ott vannak egymásnak, támogathatják a másikat. Velük igenis számolniuk kell a többieknek, ráadásul két olyan férfiról beszélünk, akik számos témában otthonosan mozognak, ami győzelmet is érhet.

„Gyönyörű helyek vannak ebben az országban, csak mi ebben a műsorban mindenhova megyünk. A pici cica mentés végül sikeres lett, megitattuk, vettem neki bébi kaját, bár még ahhoz is kicsi. A szállásunk személyzete befogadta. Itt rengeteg kutya és macska van, de nem házi állatok, hanem csak házak körül kóborlók.” – írta a videója mellé Tilla.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.