Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,31 Ft
Euró
393,26 Ft
Font
457,48 Ft
Bitcoin
66,775 $

Mikes Anna az Ázsia Expresszről: annyi a dolgunk, hogy összetartunk és segítjük egymást

Úgy érzi, Krausz Gáborral nagyon jók ebben, így nincs mitől tartani. Egyszerűen fejest ugranak a dolgokba és alkalmazkodnak ahhoz, ami rájuk vár.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Már korábban megtudhattuk, idén kik vágnak neki az Ázsia Expressznek: többek között Till Attila és Stohl András, Sáfrány Emese és Béres Anett, Mikes Anna és Krausz Gábor is megküzd a fődíjért. A csapatok pedig rövidesen repülőre szálltak, hogy kezdetét vegye a nagy kaland, amelyet többen is izgatottan várnak, míg mások kissé tartanak tőle. Például Zámbó Krisztián is így van ezzel, aki saját bevallása szerint nem nagyon tud alkalmazkodni semmihez. Emellett szárnyra kapott a hír, hogy Krausz Gáborék állítólagos ismerősei aggódnak amiatt, hogy a nem mindennapi erőpróba talán rossz hatással lesz majd a kapcsolatukra.

A Bors az érintetteket is megkereste, hogy kiderüljön, kell-e tartani ettől, Gábor és Anna pedig őszintén elmondták, mit gondolnak ezekről a híresztelésekről. A sztárséf kiemelte, nincs mitől tartaniuk ezen a téren, hiszen a szerelmük „eleve viharban született”. „Ráadásul Anna és én egy hasonlóan kemény próbatétel közben csiszolódtunk össze és szerettünk egymásba, így tulajdonképpen van már rutinunk a kemény és embert próbáló szituációkban” – tette hozzá. Elmondása szerint nem mondtak azonnal igent a műsorra, átgondolták a dolgot, ám mivel mindketten kalandvágyó lelkek, s a családtagjaik, barátaik is támogatták őket, úgy határoztak, belevágnak. Soron kívül A DK jelezte, nem kérnek Magyar Péter Fideszhez közeli politikájából

„Ugyanazt szeretnénk csinálni, mint a Dancingben, vagyis szeretnénk élvezni a játékot és nem gondolkodunk előre. Megyünk, amíg bírjuk erővel és mindenképpen elégedettek leszünk magunkkal. Talán csak első kiesők nem szeretnénk lenni… Igaz, talán Anna egy picit előreszaladt, hiszen elkezdett mandarinul tanulni, holott előbb át kell verekednünk magunkat a Fülöp-szigeteken, de végül rájöttem, hogy miért ezt a nyelvet választotta. Belehallgatunk a tagalog, vagy filippin nyelvbe és… Na, ha valami, akkor ez iszonyú nehéz” – fogalmazott Krausz Gábor. Párja a „névtelen barát” nyilatkozata és a minden alapot nélkülöző pletyka kapcsán annyit mondott:

„Fel voltam készülve rá, hogy ha mi nem nyilatkozunk, akkor majd megteszi helyettünk egy képzelt barát, így csak nevetek és nem zavar”. Állítása szerint nem feszül rá az utazásra, és nem próbál meg előre kitalálni szituációkat, vagy megoldásokat különböző helyzetekre, mert szerinte azzal nem lennének előrébb. „Annyi a dolgunk, hogy összetartunk és segítjük egymást, történjék bármi. Ebben pedig jók vagyunk… Összesen annyi a terv, hogy nincs terv és szerintem ez bőven elég. Majd akkor megyünk át egy-egy ’hídon’, ha odaértünk. Fejest ugrunk és alkalmazkodunk ahhoz, ami ránk vár. Talán egyedül a kígyókhoz nem fogok tudni alkalmazkodni” – mondta Mikes Anna.

Ezt követően bevallotta, van egy erős tériszonya és némi klausztrofóbiája, de ezek miatt sem aggódik, „maximum legyőzi őket”. Elmondása szerint próbálja humorral kezelni az életet és ez eddig bejött. Szerinte az, hogy tud saját magán nevetni, a legfurább szituációkban is segíthet. Egyúttal bevallotta, korábban egy részt sem látott az Ázsia Expressz előző évadaiból, de szerda este szerelmével együtt belenéztek néhány adásba. „Sokan kérdezték, hogy ha láttam a korábbi évadokat, akkor miért mondtam igent a felkérésre, de eddig csak az tudtam válaszolni, hogy nem láttam. (…) Maradjunk annyiban, hogy már értem a kérdést. Hogy igent mondtam volna, ha előbb látom a műsort? Igen… Azt hiszem… Mindegy is” – jegyezte meg a táncosnő.

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".