Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,52 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
458,69 Ft
Bitcoin
67,186 $

Fotókon Schobert Norbiék álomszerű élete Kubából

Schobert Norbiék nagyon boldog életet élnek Kubában, ahol számos programban van részük, nehéz lesz hazatérniük.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Pár nappal ezelőtt indult útnak a család Kubába, ahol minden más Európához képest. Szinte megállt az idő a 60-as évek óta, ami már önmagában nagyon különleges és egyedi. Sokan megdöbbennek, amikor szembesülnek ezzel, de pozitív módon, mivel Kuba valóban egészen mást ad, olyan életérzést, melyben nem volt részünk azelőtt.

Schobert Norbiék nagyon boldogok odakint, és a családfő megjegyezte, ez egy új élet kezdete. Lesz mit mesélniük idehaza, és alig pár nap alatt már rengeteg élményben volt részük, melyek csak hozzáadta az életükhöz. Rubint Réka topformában utazott ki, majd bikiniben üzent húsvétkor, aminek örültek a rajongók. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Sőt, már egy delfines kalandon is túl van Réka, aki ezzel élete egyik legnagyobb élményt tudhatta maga mögött. Sok boldog percet ad nekik Kuba, és valószínűleg idővel visszatérnek Havannába, annyira elvarázsolta őket. Schobert Lara viszont nem követte a családját, idehaza maradta a párjával, akibe fülig szerelmes.

Schobert Norbi Jr. és öccse, Zalán azonban kint vannak, jól szórakoznak. Norbi Jr. kedvese is Magyarországon van, Thaiföld után most nem utazott ki a szerelmével, akivel jó párost alkotnak, és együtt tervezik a jövőt. Természetesen a fotókról sem feledkeznek meg Norbiék, és sorra posztolják az élményeket.

Alább egy egész gyűjteményt láthatunk, ahogyan a menő veterán autókkal járják a várost. Többek között Norbi Jr. is átvette apja autószeretetét, aki egyenesen rajong a régi verdákért, és a 60-as évek számára is különleges. Nos, Kubában meg lehet mindezt élni, azoknak is, akik abban a korszakban még nem éltek, vagy nagyon kicsik voltak.