Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,449 $

Schobert Norbi Kubából üzent: „Egy új élet kezdete”

Láthatóan továbbra is nagyon szereti egymást a sztárpáros, akik gyakorlatilag a kapcsolatuk eleje óta súlyos kritikákat kapnak.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Nem sok megosztóbb személyiséget találhatunk a sztárok világból Schobert Norbi és Rubint Réka mellett, amivel tisztában is vannak. Talán Tóth Gabi még megosztóbb náluk, akire időszakosan szintén rászállnak az emberek. Ezt azonban nem mernénk kimondani teljes bizonyossággal, hogy megosztóbb az énekesnő.

Ami biztos, hogy Norbi és Réka már számtalan támadásnak volt kitéve, és ezek a támadások folytatódnak. Sokan gyűlölettel beszélnek róluk, és olyan dolgokat írnak a különböző fórumokon, amiket nem tudnak hova rakni Norbiék. Nem egyszer telt már be a pohár náluk emiatt, és nem akarják hagyni magukat. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Norbi és Réka nemrég ismét elhagyták Magyarországot, hogy meglátogassák a különleges Kubát. Rendkívül jól érzik magukat odakint, Havanna egyenesen elvarázsolta őket, talán még laknának is ott egy ideig, olyan hatással van rájuk az ország és a város. Valóban magával ragadja az embert, nem sok mindenhez hasonlítható.

Ugyanakkor mindenhol jó, de a legjobb otthon, amit Norbiék is elismerhetnek. Sok helyen jártak már a világban, és a terveik szerint még fognak is. Számos nagy helyszín vár felfedezésre, de most minden Kubáról szól, és azt is látni, hogy Norbi, aki életműdíjat kapott, mennyire szerelmes a feleségébe, ennyi idő után is.

„Ez is Kuba! Varadero! Naplemente és nekünk mégis napfelkelte! Egy új élet kezdete…” – írta sejtelmesen Norbi, de hogy pontosan mire utalt ezzel, azt nem tudni, mindenesetre érdekes lehet. Talán hamarosan erről is beszélni fog, viszont az nem titok, hogy készül a visszatérésre, és nem kis dologgal akar visszatérni.