Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Schobert Norbi és Rubint Réka már Kubában vannak (fotók)

Schobert Norbi és Rubint Réka gyakran utaznak, most épp Kubából jelentkeztek, ami mindig különleges.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi nemrég arról is beszélt, hogy összességében már a feleségének dolgozik azt követően, hogy megtett egy lépést hátra. Ugyanakkor nagyon élvezi ezt a fajta munkát, mert mindig is támogatta Rubint Rékát, és most, hogy több ideje van erre, többet is lehetnek együtt a hétköznapokon.

Közösen dolgoznak, és Norbi már most visszatérésre készül. Egyelőre nem sokat tudni erről, de hamarosan valószínűleg minden kiderül, még az sem kizárt, hogy valamelyik televíziós műsorban fognak szerepelni. Norbit és Rékát is el tudnánk képzelni a Farm VIP-ban, aminek Réka komoly esélyese lehetne, mert továbbra is kifogástalan az egészsége, rendkívül fitt, és vidéken nőtt fel. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Abszolúte adott lenne, hogy a farmon versenyezzen, és ő lehetne az első női győztes. Nagyobbik fia, Norbi Jr. 17 évesen nyerte meg a fődíjat, de Schobert Lara szintén bemutatkozhatna a kalandban. Ő azonban valószínűleg a Sztárbox új évadában fog bokszolni, tavaly nem egyszer hangsúlyozta, nagyon szívesen igent mondana.

Közben Norbi és Réka egyre több időt tölt együtt a hétköznapokon a munka miatt. Nemrég ismét repülőre szálltak, talán már ők maguk sem tudják, hanyadik alkalommal tették ezt meg. Valószínűleg meglepődnének, ha kiszámolnák, mert az évek alatt a Föld sok pontján jártak, nemrég például a Közel-Kelet vendégei voltak.

Ezúttal Kuba felé vették az irányt, ami igencsak fekszik Norbinak, mert a helyszín tele van olyan régi autóval, amiket imád, akárcsak szivarokat. Mindkettőről híres Kuba, így Norbi számára ez egy több mint különleges út, aki a napokban életműdíjat vehetett át. „Köszönöm Szerelmem az időutazást Neked” – írta a posztjában.