Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

Schobert Norbi a visszatérését tervezi, nagy dobásra készül

Úgy fogalmazott, nagy potenciált lát az online térben és április környékére tervezi a meglepetést.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Schobert Norbi három éve a futásból hazatérve váratlanul összeesett, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Ott kiderült, hogy sztrókot kapott, majd azonnali életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A fitneszguru úgy érzi, mostanra 90 százalékosan felépült, de már nem végzi ugyanakkora intenzitással a munkát, igyekszik vigyázni magára, keveset stresszelni.

Ettől függetlenül a sport mai napig fontos része az életének, minden napját edzéssel indítja. Utána pedig feleségének segít, amit egyáltalán nem bán, szívesen teszi. „Nagyjából tízkor kezdem a munkát, vagyis szervezem Réka szakmai életét. Tulajdonképpen most neki dolgozom és ez egyáltalán nem esik nehezemre” – mondta. Soron kívül Befutott a Transformers One trailere

„Sőt nagyon büszke vagyok arra, hogy támogathatom őt abban, amiben a legjobb és sok terhet le tudok venni a válláról. Igen, fordult a kocka, tényleg nem zavar” – fogalmazott Schobert Norbi. Hozzátette, nagyon szeret és tud is főzni, így amikor ő ér haza hamarabb, finom és friss ételt készít családjának vacsorára.

Mindemellett azt ígérte, a közeljövőben hallunk még róla, hiszen már tervezi a visszatérését az edzésekhez, még ha nem is a korábban megszokott módon. Mint mondta, közel negyven éve foglalkozik az egészséges életmóddal és a fogyókúrával, ezért úgy érzi, bőven van még benne lendület és tud újat mutatni ezen a területen – írja a Bors.

„Van még egy dobásom és hamarosan el is fogom árulni, hogy mire is készülök. Annyit elárulhatok, hogy hatalmas potenciált látok az online térben és április környékére tervezem a meglepetést. Mert, hogy egyet biztosan nem szeretnék, mégpedig otthon ülni és arra várni, hogy a szeretteim hazaérjenek. Ennél én nyughatatlanabb természet vagyok” – árulta el a fitneszguru.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.