Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Schobert Norbi megmutatta élete első Blikk címlapját

2001-ben került először a Blikk címlapjára Schobert Norbi, amikor még csak alakulóban volt a kapcsolata Rubint Rékával.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi nem győzi hangsúlyozni, mennyire szereti Rubint Rékát. A hosszú évek alatt sem múlt el közöttük a szerelem, és Norbi napi szinten árasztja el a bókokkal a kedvesét, aki három gyermekkel ajándékozta meg. Ketten már fiatal felnőttek, de pár éven belül a legkisebb is betölti a 18. életévét.

Mindhárman egészen más személyiségek, és Norbiék szerencsések, mivel megadott számukra, hogy fiaik és lányuk is van. Nem egy családban ez nem adatik meg, és mindenki fiú vagy lány, de annak is megvan a maga szépsége. A legfontosabb, hogy a gyermek egészséges és boldog legyen, a többi másodlagos. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Schobert Norbi Jr. is nagyon szerelmes, az USA-ban tervezi élni az életét a következő években az érettségi után. Fiatal párjával kezdhet új életet az államokban, ami biztosan furcsa lesz a szülőknek, így Norbiéknak is. Egy nap azonban mindenki ki fog repülni a fészekből, ezt Schobert Lara már megtette.

2001-ben még csak alakulóban volt Norbi és Réka között a szerelem. Egy ideig gyerekek nélkül életék az életüket, de hamar eldöntötték, hogy közös családot szeretnének. Most, hogy 30 éves lett a Blikk, Norbi is megemlékezett arról a bizonyos pillanatról, amikor először került a neves lap címoldalára, annak nyomtatott verziójában.

„2001. Életem első Blikk címlapja. 2002 a második. Érdekes elolvasni mit mondott a sajtó rólam 22 éve… Megjelent a Blikk 30 éves szülinapi kiadványa. Abban találtam. Hát a világ sokat változott azóta…” – írta a posztjában Norbi, aki ennyi idő múltán is élesen emlékezhet a legendás 2000-es évek legelejére, amikor még minden annyira más volt.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.